Jasno
26°
Bratislava
Ladislav
27.6.2024
Veľké Karlovo tajomstvo?! Šokovaná Ivana hlási desivý nález, POLÍCIA bola nutná!
Zdielať na

Veľké Karlovo tajomstvo?! Šokovaná Ivana hlási desivý nález, POLÍCIA bola nutná!

Archívna reportáž

Dlhoročné sídlo speváka Karla Gotta (†80), známe ako Bertramka, ukrýva nejedno tajomstvo. Nie sú to len príbehy jeho vzťahov, zbierky artefaktov, ale ako sa ukázalo, majster tam schovával kufrík s nebezpečným obsahom. O tom vraj neteušila ani jeho manželka Ivana Gottová (48). Na jej prekvapenie ju nedávno na nebezpečné dedičstvo upozornila polícia.

​V spise o dedičskom konaní po skone Karla Gotta sa v súpise jeho majetku objavila aj nevšedná položka. Spevák o nej neinformoval ani manželku Ivanu. Takmer päť rokov mala Ivana v dome nič netušiac tajomný kufrík. "Keď sa rozbehlo dedičské konanie a prišla informácia od polície o vlastníctve dvoch zbraní, bolo to nemilé. Podľa jej slov informácie od manžela nemala," prezradil zdroj pre Ahaonline. Išlo o samonabíjaciu pistoľ a revolver Astra.

Vrchná inšpektorka Polície ČR to už v novembri 2019 dala na vedomie notárke, ktorá riešila dedičstvo po Karlovi Gottovi. Ako vyplýva z dokumentu, súčasťou samonabíjacej pištole bol zásobník a čistenie v čiernom púzdre, k revolveru patrilo tiež púzdro a 23 nábojov ráže 6,35 Browning. V prípade, že by Ivana Gottová mala zbrojný preukaz, mohla zbrane po svojom mužovi zdediť, neurobila si ho ale dodatočne ani počas dedičského konania, a tak musela tieto zbrane v rámci zákona odovzdať štátu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Trvalo nejakú chvíľu, než sa táto informácia dostala od polície k Ivane, a žiadali ju o odovzdanie zbraní. Ivana potom musela prehľadať celý dom, než konečne našla kufrík s pištoľou a revolverom, o ktorom údajne nemala do tej doby poňatia, aj keď sa stali predmetom dedičského konania. Po tomto veľkom prehľadávaní Bertramky Ivane už snáď nič neuniklo, čo by ešte mohlo byť nejakou zaujímavosťou pre múzeum Karla Gotta, na ktoré sa má vila premeniť na budúci rok. Vdova ho mala v pláne otvoriť už tento rok na 85 výročie narodenín majstra, ale nevyšlo jej to, za to prišla s mega koncertom, ktorý bude na jeseň. 

Najčítanejšie