Oblačno
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Už jej praskli nervy po správach o Dopitových flirtoch?! Agáta vykopla manžela z domu!
Zdielať na

Už jej praskli nervy po správach o Dopitových flirtoch?! Agáta vykopla manžela z domu!

Archívna reportáž

Pre Agátu Hanychovú (39) musí byť veľká dilema, či po tom, ako vyšlo najavo flirtovanie jej manžela Mirka Dopitu (39) s inými ženami, mu má odpustiť alebo nie. Počas minulého víkendu to vyzeralo všelijako. Najskôr ho mala vyhodiť z domu, neskôr ho však zrejme vzala na milosť. Mirek bude mať v každom prípade čo robiť, aby ju presvedčil.

​Po minulých sklamaniach s mužmi si v tomto smere už skúsená Agáta Hanychová zjavne musí prejsť ďalšou skúškou. Jej manžel Miroslav Dopita sa voči nej zachoval veľmi nefér, keď aj po ich svadbe udržiaval kontakt s istou Simonou, s ktorou údajne podviedol Agátu už počas tehotenstva s ich synom Kryšpínom. Údajne nemá byť jediná. Aj keď si je Agáta vedomá, že Mirek je riadny kvietok, iste sa jej museli dotknúť jeho slová adresované Simone, kde mal riešiť aj jeho vzťah s Agátou.

Všetko sa prevalilo potom, čo zverejnila časť korešpondencie s Dopitom "Plastic Queen" Eva Feuereislová a upozornila na Simonu. "Musím Agátu poľutovať. Pointa je v tom, že sa ten frajer nikdy nezmení. Miro, keď niečo chce, tak si to vezme a nehľadí na to, či je vo vzťahu on alebo tá žena, ktorej píše," tvrdí so škodoradosťou Eva. Hneď nato sa Agáta dožadovala od Simony dôkazov, čo aj dostala. Ako uviedli pre Expres.cz až dva zdroje, "cez víkend Agáta vykopla Dopitu z domu". No čo by bolo ešte prekvapivejšie, je ďalšie tvrdenie: "Ona potom vypisovala Soukupovi".

Agáta s Dopitom po boku oslávili vo štvrtok Miinu rozlúčku v škôlke:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Nemenovaný zdroj k tomu poskytol aj detaily: "Snažila sa o lepšiu komunikáciu, pozvala ho na kávu a evidentne sa s ním chcela zblížiť. V nedeľu sa dokonca zišli a bola na neho veľmi milá, čo poslednú dobou nebýva zvykom. Nevydrží byť ale sama, takže sa už k Dopitovi zas vrátila. On sa ospravedlnil, priniesol kvety a ona ho vzala na milosť." Hanychová sa k tomu postavila čelom a prišla rovno s dôkazmi, že všetko bolo inak. "Stačí sa pozerať na moje stories. Cez víkend sme boli aj so synom na výlete. Dávala som stories z Dětenic i z húb," prezradila s tým, že má rada svoj život. Poprela aj zlepšenie vzťahu so Soukupom: "Je to nezmysel, Jaromír mi len priviezol dcéru." V utorok zdieľala na Instagrame video, ako spolu s Mirkom sledujú Euro vo futbale a skutočne sa nezdá, že by bola situácia taká dramatická. No možno je to len otázka času...

Najčítanejšie