Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Úplný blázon?! Slávny spevák kapely Lunetic predviedol šialenú šou pred zápasom hviezd!
Zdielať na

Úplný blázon?! Slávny spevák kapely Lunetic predviedol šialenú šou pred zápasom hviezd!

Archívna reportáž

Na špeciálnej akcii B4 The Clash sa pred pár dňami snažil urobiť promotér rozhovor s niekdajšou hviezdou kapely Lunetic, Martinom Kociánom (47) a jeho súperom Pavlom Měsíčkom. V sobotu ich totiž čaká spoločný zápas na Clash of the Stars. Ani jeden však nedokázal súvisle odpovedať na jeho otázky, ba ani obsedieť pri stole. Po celú dobu stáli či poskakovali, Kocián sa správal ako blázon, predvádzal kliky, polieval sa vodou, spieval, z trička si urobil čelenku a šplhal sa po konštrukcii.

​Po tom, čo mali priaznivci Clash of the Stars možnosť v utorok vidieť Martina Kociána a Pavla Mésíčka alias Pomalu Snejksi počas rozhovoru s promóterom Linh Le Syom, mnohí sa nezdržali a v komentároch na sociálnej sieti uviedli, že boli obaja zjavne pod vplyvom omamných látok. "Parádna výstava feťákov, deti, neberte drogy, lebo to dopadnete takto," varoval jeden z nich. "Toto je normálne olympiáda v piku," uťahoval si iný. Málokto verí, že do klietky nastúpia čistí. Z vedenia organizácie sa vyjadrili pre Expres.cz, že na testy zistenia prítomnosti omamných látok nemajú právo.

V máji sa zveril Martin Kocián, bývalý člen skupiny Lunetic, že na Clash ide "bojovať hlavne sám so sebou a svojimi démonmi, než so súperom". Ponuka pre neho znamená aj to, že môže "zarobiť peniaze a ešte dokázať byť aspoň 45 dní čistý". Kedysi sa venoval boxu, a tak je podľa stávkových kancelárií favoritom zápasu so Snejksom. Aktuálne ale visí nad jeho účasťou otáznik. Včera skončil v nemocnici na infúziách. "Martin zjedol nejakú pokazenú sliepku na paprike a má otravu jedlom. Zápas je tak v ohrození. Nevieme, či bude môcť nastúpiť. Do Ostravy určite pôjde, ale má odpálený žlčník," podal pre eXtra. cz znepokojujúcu správu jeho manažér Jakub Mohamed Ali.

Od dôstojnosti malo toto "vystúpenie" ďaleko:

Samotný Martin Kocián je optimistickejší. "Myslím, že ma možno ešte dnes pustia domov," napísal z nemocnice a pripojil k nej aj svoju fotografiu. Na fotke vidno zavedenú kanylu do jeho ruky a tiež náplasť s dátumom. Beznádejne vypredaná Ostravar Aréna bude v sobotu miestom 8. turnaja Clash of the Stars. v hlavnom zápase si to rozdá Filip Grznár a Tomáš Križan, veľkú pozornosť ale vzbudzuje práve zápas Martina Kociána s Pavlom Mésíčkom vďaka ich teatrálnemu vystupovaniu. Ale skôr, ako sympatie, to bude asi zvedavosť, čo tí dvaja zase predvedú...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Kocián (@maaartin_kocian)

Najčítanejšie