Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Hviezdna herečka sa rokmotrila s Meghan, teraz zložila za TOTO poklonu princeznej Kate!
Zdielať na

Hviezdna herečka sa rokmotrila s Meghan, teraz zložila za TOTO poklonu princeznej Kate!

Archívna reportáž

Dlhoočakávaného návratu princeznej Catherine na verejnosť sa jej fanúšikovia konečne dočkali v sobotu 15. júna. Zúčastnila sa spolu s celou rodinou oficiálnych osláv narodenín kráľa Karola III. - Trooping the Colour. Na fotografiách z balkóna Buckinghamského paláca vyzerala princezná, ktorá nešetrila úsmevmi, skvelo. Všimla si to aj americká hviezdna herečka Gwyneth Paltrow a vyjadrila jej na Instagrame svoj obdiv.

​Počas ceremónie Trooping the Colour v Londýne sa najväčšiemu záujmu verejnosti tešila princezná Kate. Milióny očí z celého sveta pozorne sledovali, ako vyzerá po tom, čo priznala rakovinu a podrobuje sa chemoterapii. Jej návrat na verejnosť po dlhých mesiacoch sa dá označiť za triumfálny. V bielych šatách s mašľou a klobúčikom vyzerala úžasne. Medzi mnohými obdivnými komentármi na jej vzhľad sa vynímal odkaz od Gwyneth Paltrow. Na základe oficiálnej fotografie paláca s Kate jej na Instagrame zložila poklonu: "Som rada, že vyzeráte tak šťastne a dobre."

Kráľovský autor Phil Dampier uviedol pre The Sun: "Gwyneth k tomu nebola nútená, ale skutočnosť, že tak urobila znamená, že ju plne podporuje a rovnako ako my, ostatní, chce, aby sa rýchlo uzdravila." Nie je jasné, či sa Paltrow a princezná z Walesu niekedy stretli, možno len venuje pozornosť správam týkajúcim sa jej zdravia. Už v marci po tom, čo Kate oznámila vo videu, že sa lieči na rakovinu, ju označila za "stĺp milosti a sily" a dodala, že jej "posiela lásku". Dampier poznamenal: "Gwyneth Paltrow je celebritou, ktorá sa zjavne postavila na jednu stranu v spore medzi Walesovcami a Sussexovcami."

Vlani v máji bolo vidieť Gwyneth Paltrow s manželom Bradom Falchuckom v sushi reštaurácii s Meghan a princom Harrym v Montecite, odvtedy ale vraj ich vzťahy už ochladli. Podľa Closer Magazine herečka Sussexovcov nepozvala na súkromnú Goop večeru, ktorú usporiadala minulý mesiac v jej dome v Montecite. Pridala sa tak k celebritám, ktoré sa dištancovali od Sussexov, vrátane Beckhamovcov, Oprah Winfrey a Katy Perry. Dampier dodal: "Uvedomili si, že William a Kate sú skutočnými superhviezdami a budúcnosťou monarchie. Áno, kráľovská rodina má svoje vzostupy a pády, ale prežíva vďaka jej prispôsobivosti. Verejnosť rešpektuje inštitúciu, aj keď nie vždy jednotlivcov."

Najčítanejšie