Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Ivana Gottová oznámila radostnú správu! A nebola pri tom sama!
Zdielať na

Ivana Gottová oznámila radostnú správu! A nebola pri tom sama!

Archívna reportáž

Vdova po speváckej legende Karlovi Gottovi (†80), Ivana Gottová (48), sa po jeho skone ujala úlohy udržiavať na jeho pamiatku majstrov odkaz. Ako prezradila už vlani, plánovala otvoriť a sprístupniť verejnosti jeho milované sídlo Bertramku. Pred asi mesiacom ale priznala, že sa to už tento rok nepodarí splniť. Pre sklamaných fanúšikov má však inú skvelú novinku, ktorú pripravuje s jej tímom ako odškodnenie. V novembri sa bude konať na Gottovu pamiatku veľkolepý koncert.

​Ako sa dalo aj očakávať, nedožité životné jubileum Karla Gotta, 85 rokov, ako aj piate výročie od jeho úmrtia, sa nemôžu zaobísť bez spomienkového koncertu. Pre jeho fanúšikov to nedávno potvrdila aj Ivana Gottová. Najnovšie v programe Showtime prezradila aj detaily koncertu spolu s niektorými zvučnými menami účinkujúcich. Koncert s názvom KAREL GOTT ...jeho písně žijí dál!, sa bude konať 5. 11. 2024 v O2 aréne v Prahe za účasti mnohých známych spevákov, ktorí budú interpretovať Gottove piesne.

"Premýšľali sme, ako potešiť fanúšikov, a prišlo nám, že urobiť koncert v najväčšej aréne u nás, s množstvom interpretov, bude ten najväčší darček od nás pre všetkých," uviedla Ivana Gottová. "Také večery sú pekné pre všetkých. Pre fanúšikov, pre účinkujúcich, a ak niekto verí v to, že tá duša tu s nami niekde zostáva, tak je to určite krásne aj pre tú dušu," pridal zdôvodnenie spevák Richard Krajčo, ktorého si vybral Gott krátko pred jeho skonom ako autora piesne na rozlúčku, ktorú naspieval spolu s dcérou Charlottou Ellou. Krajčo ju po zložení nazval Srdce nehasnou a okamžite sa z nej stal veľký hit.

Ivana mala po boku skutočne anjela strážneho:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Okrem Krajča má na koncerte vystúpiť Lucie Bílá, Jan Maxián, Michal David, Anna K., či Slováčkovci. Podľa Bílej bol Gott "rodinným príslušníkom nás všetkých", a preto bol tak obľúbený. Moderátorom bude Libor Bouček, ktorý sa podieľal aj na zostavovaní programu a výbere interpretov piesní Zlatého slávika. "Nemalo by to byť však patetické, za to by nás ten Karel zabil, on to úplne nenávidel," upozornil s úsmevom Bouček. "Každý z tých spevákov a speváčok k nemu majú nejaký vzťah, či už bližší, alebo vzdialený. A teraz budú mať šancu si vyskúšať tú jeho pieseň v tom ich pojatí," dodal moderátor ku kritériám výberu. Niet pochýb, že to bude veľkolepé a už prvý termín sa iste vypredá v priebehu pár hodín, podobne, ako to bolo pri prvých spomienkových koncertoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Najčítanejšie