Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Temné pozadie vraždy českej speváčky! Pre TOTO chcela opustiť manžela, ten to nezniesol!
Zdielať na

Temné pozadie vraždy českej speváčky! Pre TOTO chcela opustiť manžela, ten to nezniesol!

Zdroj: Facebook

Tragické úmrtie českej speváčky Victorie Velvet (†40) šokovalo azda každého. Verzií, čo sa udialo v ich dome v tureckej Ankare medzi ňou a manželom Davidom Thomasom Blythom (†53) predtým, ako ich našiel bez známok života ich najstarší potomok, syn David (14), je viacero. Okrem neho osireli aj dcéra Annabelle (10) a syn Zachary (4). Deti svedčili, že predtým hádku ich rodičov.

​Príbeh manželskej dvojice Victorie a Davida Thomasa Blytha, ktorého koniec je mimoriadne tragický, sa začal v roku 2006 v legendárnom celebritnom pražskom bare Kozička. Victoria mala dojem, že zbalila známeho amerického herca, čo neskôr často spomínali ako vtipný príbeh. Zistili, že si rozumejú a po čase sa zobrali. Thomas túžil po veľkej rodine, a tak dlho nečakali a narodil sa im syn David. Po čase pribudla aj dcéra Annabel a neskôr ešte do tretice syn Zachary. To už bývali v tureckej Ankare, kde Blyth rozbiehal biznis s ropou. Pohyboval sa v tej najvyššej spoločnosti.

Ako predstaviteľ ropnej spoločnosti Blyth neustále cestoval po svete, a to aj po uzavretí manželstva s Victoriou. Nevídali sa aj týždne. Keď rozbiehal biznis v Ankare, odsťahovala sa za ním aj ona, aby bola rodina konečne pokope. Tam sa venovala charite a založila aj bežeckú organizáciu Runkara. Bola tiež spoluorganizátorkou veľkých závodov Runkara International Half Marathon či Kizilcahamam Ultra Trail. "Všetci ju sledovali na Instagrame, ale pred pár mesiacmi jej profil náhle zmrzol," uviedla pre Blesk.cz jej kamarátka, ktorá, keď sa jej spýtala, čo sa deje, dostala odpoveď, že si manžel neprial, aby sa tak prezentovala. No čo je zrejme najväčším kameňom úrazu, sú hádky kvôli jeho neverám, zrejme vedúce k tragédii. "Viky dokonca žartom hovorila, že drámy miluje a je to korenie ich vzťahu," dodala jej kamarátka.

Jeden z posledných rozhovorov so zosnulou Victoriou:

Zrejme to ale s neverami Davida bolo až tak neúnosné, že sa rozhodla odísť aj s deťmi na dovolenku do Prahy, a údajne už s návratom k nemu nepočítala. "Kto mohol tušiť, že toto rozhodnutie ju bude stáť život a z troch detí urobí siroty... Po tom, čo som čítala, som presvedčená, že sa začali hádať kvôli esemeskám, ktoré písala kamarátkam a v afekte jej ublížil," mieni jej kamarátka. Iný zdroj tvrdí, že to bola nešťastná náhoda, keď "pri hádke David strčil do Viky a zomrela na následky pádu a on potom dostal skrat a zastrelil sa". Polícia však vyšetruje prípad aj s variantom, že šlo o dvojnásobnú vraždu, hoci táto verzia sa zdá byť len málo pravdepodobná.

Najčítanejšie