Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Trapas pred celým národom! Bendigovci šli do vedomostnej súťaže, totálne pohoreli!
Zdielať na

Trapas pred celým národom! Bendigovci šli do vedomostnej súťaže, totálne pohoreli!

Archívna reportáž

U našich susedov v Česku sa posledné rozoberá zo všetkých strán účasť známych bratov Jana a Marsella Bendigovcov v televíznej vedomostnej súťaži AZ-kvíz. Bratia sa netaja, že pochádzajú z jednoduchej rómskej rodiny, o to viac ich mnohí obdivujú, kam to až dotiahli v umeleckej brandži. Jan je úspešný spevák a Marsell herec. To, čo predviedli vo vedomostnej súťaži im však ku cti neslúži. Janko našiel výhovorku, že to bolo zámerne, nechcel postúpiť a mať za súpera Leoša Mareša.

​Po dueli, kde sa vo vedomostnej súťaži AZ-kvíz stretli Leoš Mareš a Ben Cristovao, víťaz Mareš čakal v zákulisí, kto z bratov Bendigovcov bude jeho súperom vo finále. Po ich vedomostnom fiasku napokon postúpil Marsell. Honza na svoje zlyhanie našiel hneď dôvod: "Keď ste v tom legendárnom štúdiu, počujete tú legendárnu znelku a oproti vám stoji Aleš Zbořil, v zákulisí vás pozoruje Leoš Mareš, tak chytíte trému, aj keď nechcete. Takže priznávam, občas som neodpovedal tak, ako som chcel. Tušil som, že by ma mal Leoš vo finále ako jednohubku."

Moderátor Aleš Zbořil vyzeral byť z výkonov bratov natoľko zúfalý, že im začal napovedať správne odpovede. Zdalo sa, že dokonca vôbec nepochopili samotný zmysel hry, ktorej cieľom je spojiť všetky tri strany pyramídy. "Honzo, iba taký detail. Ide nám o to, aby sa spojili tri strany toho hracieho poľa. Zatiaľ vyhráva čierna," zadelil Aleš nechtiac akoby narážku na ich farbu pleti a tá sa stala neskôr hitom internetu. Honzu to vraj pobavilo. "V danej situácii bola fakt trefná a zábavná. Nebudem predsa z každej vtipnej vety robiť nevhodnú narážku," namietal Bendig, ktorý Zbořila považuje za legendu. "Mal dobré hlášky, bavil ma a robí svoju prácu výborne," vyzdvihol moderátora pre eXtra.cz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ctart.cz (@ctartcz)

Ani jeden z bratov v drvivej väčšine neodpovedal správne, čierne políčka na hracom poli veľmi rýchlo zapĺňali plochu. Chaoticky pritom skákali z políčka na políčko, namiesto toho, aby sa snažili spojiť tri strany pyramídy. "Neviem, ako je možné, že nič neviem," smial sa sám na sebe Marsell. Vtipné bolo, že keď raz odpovedal neviem, trafil správnu odpoveď, a to na otázku, ako sa volá pieseň Hanky Zagorové z roku 1978. Na to, aby vymenoval krstné mená aspoň štyroch z piatich sestier Kardashian, pomoc ale nepotreboval. "Tak to sakra viem. Kylie, Kendall, Khloé, Kim a Kourtney," vychrlil ich mená bez zaváhania. Nuž, nemusí byť každý lumen, títo dvaja sú dobrí v tom, čo robia a na nič iné sa nehrajú, čo im určite slúži ku cti. 

Pozrite sa, ako to bratom (ne)šlo:

Najčítanejšie