Oblačno
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Kde je Habera?! Jeho Daniela si vyšla do spoločnosti s inými fešákmi!
Zdielať na

Kde je Habera?! Jeho Daniela si vyšla do spoločnosti s inými fešákmi!

Archívna reportáž

Na krásu českej modelky Daniely Peštovej (53) sa už roky píšu ódy, ani vek jej na tom nič neubral. Po boku má skvelého partnera v spevákovi Paľovi Haberovi (62), pre ktorého je nepochybne aj veľkou múzou. Rád sa s ňou ukazuje v spoločnosti a iste si je pritom vedomý, že mu mnohí závidia. Na finále Elite Model Look v pražskej O2 aréne však nebolo po Haberovi ani stopy.

​Na 40. ročník finále prestížnej súťaže krásy prišlo pozrieť aj veľa celebrít z módneho sveta, píše super.cz. Medzi nimi nechýbala ani Daniela Peštová, ktorú ale výnimočne nesprevádzal partner Paľo Habera. Po jednom aj druhom boku mala dvoch mladých fešákov a ako sa ukázalo, nešlo o žiadny flirt - sú to prosto jej synovia. Je vidieť, že im svet módy nie je cudzí, starší Yannick (27) zvolil nevšedný outfit s pirátskou šatkou na hlave, jeho mladší brat Paul Henry (15) zvolil tmavé okuliare. Obaja sa vedľa svojej elegantne oblečenej mamy tvárili veľmi drsne, ako jej ochrankári.

Na to, že sú v centre pozornosti, si pri svojich slávnych rodičoch dávno zvykli. Paul Henry sa na svojho otca Paľa Haberu nielen podobá, zdedil po ňom aj hudobný talent, Yannick je Haberov nevlastný syn. Jeho otcom je Talian Tommaso Buti, ktorý vraj žil rád vysoko nad svoje pomery a neplatil pritom účty. Sklamaná Daniela sa s ním už dávno rozviedla. Šťastie našla neskôr po boku Haberu, s ktorým sa zoznámila v roku 2000 na módnej šou. Jeden čas s ňou Paľo žil v New Yorku a bol ochotný byť na materskej, zatiaľ čo sa ona venovala kariére ako modelka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Super.cz (@super.cz)

Tie časy sú už dávno preč, z Haberu je už pomaly viac ako spevák hlavný porotca známej speváckej súťaže. S manželkou a deťmi žijú v rodinnom dome v Prahe a ďalší majú v Ivanke pri Bratislave. Často ale trávia najmä zimu na Floride, kde majú vilku vo veľmi lukratívnej oblasti, v obklopení golfových ihrísk kúsok od oceánu. Aj keď sú obaja veľmi pracovne vyťažení, ak sa to dá, snažia sa byť spolu ako veľká rodina v pohodlí domova. "Spoločný čas si užívame ako každá rodina. Najradšej som, keď mám všetky deti doma a sú s nami aj moji rodičia. Jednoducho úplne obyčajne. Nepotrebujem žiadne ohňostroje, pompéznosť a ďaleké cesty," uviedla vlani Daniela. Okrem synov má Daniela aj dcéru, ktorá pred časom prekvapila chlapčenským účesom, aj štýlom obliekania. Zjavná je aj jej podoba s otcom.

Najčítanejšie