Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Ustojí chronického neverníka?! Ozvala sa ďalšia kráska, Agáta jej núkala aj peniaze, Dopita zametá stopy!
Zdielať na

Ustojí chronického neverníka?! Ozvala sa ďalšia kráska, Agáta jej núkala aj peniaze, Dopita zametá stopy!

Archívna reportáž

Na hlavu Agáty Hanychovej (39) sa toho sype za posledné mesiace akosi priveľa. Iba pár mesiacov po tom, čo sa vydala za otca jej syna Kryšpína (12), Mirka Dopitu (42), musí riešiť správy s dôkazmi o jeho nevere. Na mužov zjavne šťastie nemá, ktovie či už aj neľutuje, že tak rýchlo pristúpila na sobáš s prelietavým Dopitom, ktorý ju mal podvádzať aj vtedy, keď s ním bola tehotná a čakali Kryšpína.

​Nedávno začala Agáta Hanychová vo svojom podcaste Agáta a Ornella riešiť vo veľkom tému nevery. Dokonca si ako hosťa k tomu pozvala mamu Veroniku Žilkovú, ktorá má s neverami tiež bohaté skúsenosti. Agáta na to má dôvod, zrejme v sebe zvádza veľký boj, aby predýchala údajné nevery jej manžela Mirka Dopitu. Zdalo sa, že je pre ňu ten pravý, keď sa krátko potom, čo sa dali vlani v septembri dokopy, aj zobrali. Tento pocit jej ale poriadne nabúrala kontroverzná plastiková kráska Eva Feuereislová. Zverejnila totiž časť nie práve lichotivých správ.

Aby toho nebolo málo, Eva poukázala na to, že nie je jediná, komu sa Mirek ozval. Flirtoval aj s jej kamarátkou Simonou. Tá sa tým netajila v Evinom podcaste Freak Show. "Miro ma kontaktoval niekoľkokrát týždenne, posledný polrok určite a v ten deň, čo si dala von tie správy, tak naraz otočil a písal mi, že sme kamaráti a to, čo mi písal predtým, je pravek a obhajoval sa," uviedla a pridala aj ďalšie pikantné informácie z minulosti. "Dával mi najavo, že ma už pozná 15 rokov. Písal mi komplimenty, že mi to svedčí a vyzerám dobre. Pozýval sa ku mne domov a že by sme si mohli dať obed," dala zopár príkladov z ich konverzácie Simona s tým, že ju už kvôli tomu kontaktovala už aj Dopitova manželka Agáta.

Vziať si Dopitu bol pomerne spontánny nápad, neistý do poslednej chvíle:

"Pani Hanychová mi začala vyhrážať. Mne sa nebude nikto vyhrážať za niečo, čo som neurobila. Som sama s dieťaťom a toto si nenechám," ohradila sa. Prezradila, že ju prekvapilo, keď jej Mirek odrazu napísal, že to nemyslel vážne v ich konverzácii, a potom jej začal volať ako on, aj Agáta, ale nezdvíhala im. Napokon jej Agáta napísala, aby jej poslala screen z ich konverzácie, a keď tak urobila, ponúkla jej peniaze, aby všetko vymazala. Iste sa muselo dotknúť, čo napísal Simone krátko po ich sobáši, keď sa ho spýtala, či je šťastný: "Šťastný je hlavne Kryšpín a to je hlavné." Navyše s ňou riešil, ako by si predstavoval ich spoločný život. To skutočne nie je nič, čo by chcela čítať novomanželka Agáta a hoci tvrdí, že sa už odnaučila žiarliť, predsa len sa prešľapy jej manžela akosi kopia...

Zdielať na

Najčítanejšie