Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
To snáď nie! Kríza v najstabilnejšom vzťahu v šoubiznise, žijú v podstate oddelene!
Zdielať na

To snáď nie! Kríza v najstabilnejšom vzťahu v šoubiznise, žijú v podstate oddelene!

Archívna reportáž

V septembri to bude desať rokov, čo si americký herec George Clooney (63) vzal v Benátkach za manželku libanonskú právničku Amal Alamuddin (46), ale objavujú sa pochybnosti o pevnosti ich manželstva. Dlhodobo majú totiž problém dodržať manželský sľub, že sa od seba nerozlúčia viac ako na týždeň. Brániť im v tom má ich veľká pracovná vyťaženosť v rôznych končinách sveta.

​Keď v roku 2014 stvrdili George Clooney a Amal Alamuddin svoj vzťah manželstvom, uvedomovali si, že sú obaja veľmi úspešní v ich kariérach, a preto nebude pre nich ľahké viesť spoločný život. Dali si preto manželský sľub, že sa od seba nevzdialia na viac ako týždeň, čo sa im ale plniť nedarí. Keď sa im v roku 2017 narodili dvojčatá, Clooney vyhlásil, že rodina je na prvom mieste. Ako ale tvrdili zdroje pre In Touch, manželia v podstate vedú oddelené životy, naďalej sa naplno venujú kariére s rozdielnym zameraním, kvôli čomu trávia väčšinu času v rôznych častiach sveta.

Šancu byť viac spolu majú Clooneyovci, ktorí majú sedemročné dvojčatá Alexandra a Ellu, až na budúci rok, keď sa bude hviezdny herec zdržiavať v New Yorku kvôli jeho účinkovaniu na Broadwayi. Amal tam má záväzky ako mimoriadna profesorka práva na Kolumbijskej univerzite. Očakáva sa však od nej, že bude pendlovať medzi NY a Haagom, kde sídli Medzinárodný trestný súd (ICC). Clooney zas bude neraz preč kvôli nakrúcania filmu Vlci s Bradom Pittom. Pre politickú angažovanosť oboch manželov oprávnene panujú aj obavy o ich bezpečnosť.

Činnosť Clooneyovcov je obdivuhodná:

Ako informoval Washington Post, Clooney zavolal poradcovi prezidenta Bidena, aby sa ohradil voči prezidentovej kritike ICC, ktorý sa dožaduje zatykača na izraelského premiéra Benjamina Netanjahua za vojnové zločiny. Biden chce podporiť Kongres, aby schválil zákon o uvalení sankcií na ICC. Amal bola ústrednou tvárou pri rozhodovaní ICC o izraelskom konflikte s Hamasom a sankcie by sa jej dotkli tiež. Clooney ju chce chrániť, na Bidena má istý vplyv, keďže mu na jeho kampaň na prezidenta pred štyrmi rokmi prispel pol miliónom dolárov a chystá sa na to opäť. Na mieste je ale zamyslenie, ako majú Clooneyovci upratané priority, či na ich prílišnú angažovanosť nadoplatia tým, čo je skutočne cenné...

Najčítanejšie