Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
O svadbe otvorene! Jágrova Dominika priznala, ako je to so ZÁSNUBAMI!
Zdielať na

O svadbe otvorene! Jágrova Dominika priznala, ako je to so ZÁSNUBAMI!

Archívna reportáž

Ani po štvorročnom vzťahu Jaromíra Jágra (52) a Dominiky Branišovej (29) zatiaľ nič nenaznačuje tomu, že by sa u nich schyľovalo ku svadbe. Hokeja sa česká hokejová legenda zatiaľ nevzdáva, ale je možné, že najbližšia hokejová sezóna bude pre neho na ľade posledná. V jeho veku je už nepochybne najvyšší čas, aby si založil rodinu a mal potomka. Na to sú potrební dvaja, ale ani v tomto smere by nemal byť problém, Dominika sa zdá byť ideálnou partnerkou.

​Aj vďaka priateľke Dominike Branišovej sa môže Jaromír Jágr naplno venovať jeho hokejovému tímu kladenských Rytířů. Zdá sa, že v nej našiel trpezlivú partnerku, ktorá vie, ako na to, aby nevznikali vzťahové problémy.
Mnohí Jágrovi fanúšikovia by ho už ale radi videli v chomúte, no napriek pokročilému veku sa so založením rodiny neponáhľa. Pred pár dňami mali s Dominikou Branišovou výročie ich vzťahu, ale ani to nebol dôvod na extra romantiku. "Boli to štyri roky, ale popravde sme na to obaja zabudli," tvrdila Dominika pre Ahaonline.

Na otázky o jej vzťahu s Jágrom je zvyknutá, vždy je voči nemu lojálna a nedáva dôvod na zbytočné klebety. Na otázky o ich svadbe odpovedá zväčša vyhýbavo. Aj keď je ešte mladá, dá sa predpokladať, že by po štyroch rokoch súžitia s Jaromírom neodmietla ani žiadosť o ruku. Vyzerá, že Jágr to s ňou myslí vážne, často sa spolu objavujú aj na verejných podujatiach. Dominika ale hovorí, že svadba u nich nie je téma dňa. "Zatiaľ ma Jarda o ruku nepožiadal a ja to rozhodne robiť nebudem. Viem, že teraz je doba, keď je možné všetko, ale som stará škola a chcem, aby ma o ruku požiadal chlap," povedala celkom jasne a ktovie, či v tom nebol aj odkaz jej priateľovi, že je to na ňom.

Jágr je hviezda prekračujúca hranice športu:

​V partnerskom vzťahu si veľmi rozumejú, dávajú si dostatočnú voľnosť, ale najviac si užívajú spoločné chvíle. "Pre nás je najväčší darček, keď môžeme spolu tráviť čas, alebo si spolu niekam vyjsť. O chvíľu začne sezóna, ktorá je pre Jarda ako hráča posledná a toho času už toľko nebude. Veľmi mu prajem, aby dopadla dobre, zaslúži si to," vyslovila legende podporu s veľkou dávkou empatie. Jágr si snáď už ani nemôže predstaviť lepšiu manželku, a tak sa snáď na budúci rok rozhýbe a požiada ju aj konečne o ruku, keď už bude jeho kariéra definitívne uzavretá.

Podľa komentárov tomuto páru mnohí fandia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Najčítanejšie