Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Za rok sa zmenilo úplne všetko! Soukupa postupne mažú, jeho éra sa končí!
Zdielať na

Za rok sa zmenilo úplne všetko! Soukupa postupne mažú, jeho éra sa končí!

Archívna reportáž

Na stres s televíziou doplatil aj Soukupov vzťah s Agátou

V českej súkromnej televízii, ktorej stopercentným vlastníkom bol ešte pred rokom Jaromír Soukup (55), sa počas uplynulých mesiacoch postupne udiali viaceré zmeny. Začalo to vlani na jeseň, keď sa Soukup rozhodol predať svoj polovičný podiel kontroverznému podnikateľovi Janovi Čermákovi. Ten sa netajil tým, že cieľom jeho projektu je následný predaj novému strategickému vlastníkovi. Odvtedy svoj zámer neúprosne napĺňa a Soukupa a jeho relácií sa nekompromisne zbavuje.

​Pre mnohých bol nepochopiteľný Soukupov prístup a zachádzanie s vlastníctvom jeho mediálnych spoločností, pod ktoré spadá jeho súkromná televízia, na čo aj kruto doplatil. Veľmi rád sa prezentoval vo viacerých televíznych reláciách ako moderátor. Aj keď sa na jeho hlavu znášali rôzne kritiky, on si to nevšímal. Zdalo sa, že sa v polohe sbeavedomej televíznej hviezdy našiel. O to viac ho môže mrzieť, že do programového plánu televízie už v prvom júlovom týždni, po tom, čo už nie je ani jej podielovým vlastníkom, nezaradili jeho relácie.

Pre eXtra.cz sa k tomu vyjadril riaditeľ marketingu mediálnej spoločnosti Ivo Mešťánek: "Televízia nasadzuje zmeny postupne. Leto je na to logický čas. Nové relácie s novými menami, zmeny v časovej štruktúre. To ale neznamená, že by už Jaromír Soukup nemal byť na obrazovke, hoci trebárs v iných formátoch." Podotkol, že práve leto je vhodnou dobou na testovanie, ako budú diváci reagovať na zmeny. "Ďalšie veľké zmeny prídu na jeseň," povedal Mešťánek a dodal, že na divákov čakajú postupne viaceré prekvapenia.

Soukup a jeho najsledovanejšia relácia:

Dobre informovaný zdroj z televízie, ktorý chce zostať v anonymite, vysvetlil, čo k tomu malo primäť nové vedenie. "Základom je rapídne zvýšiť záujem divákov. K tomu pomôže prekopanie programu a rozhodne to odnesú minimálne niektoré relácie Jaromíra Soukupa. Neexistuje realita, v ktorej by dokázali prežiť úplne všetky jeho doterajšie formáty," tvrdí táto osoba priamo z centra diania. "Určite privedieme aj nové tváre a čoskoro ich predstavíme," láka riaditeľ divákov na sledovanie nového programu televízie a je jasné, že pre Soukupa to znamený koniec jednej éry.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Pre ženu

Najčítanejšie