Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Nečakaný zvrat! Polícia pracuje v prípade zavraždenej českej speváčky aj s TOUTO verziou!
Zdielať na

Nečakaný zvrat! Polícia pracuje v prípade zavraždenej českej speváčky aj s TOUTO verziou!

Zdroj: Facebok/DB

Tragické ukončenie života Victorie Velvet (†40), rodným menom Věry Fickovej, údajne nemusel spôsobiť jej manžel škótskeho pôvodu, ropný podnikateľ David Thomas Blyth (†53). Od roku 2019 žili spolu s ich tromi deťmi v Ankare, kde David rozbiehal biznis. Tam sa im narodil ich najmladší potomok, syn Zachary (4). Starší syn David má 14 rokov a dcéra Annabelle 10. Práve David nahlásil polícii, čo sa udialo v ich dome. Prvé vyjadrenia o vražde zo žiarlivosti sa už začali spochybňovať. Vrahom mohla byť údajne aj zatiaľ neznáma tretia osoba.

​Vražda Victorie Velvet sa spočiatku v médiách javila ako ako tragický dôsledok žiarlivostnej hádky s jej manželom, bohatým podnikateľom. Ten mal skontrolovať jej správy v mobile a zrejme práve z nich usúdil, že ho manželka podvádza. Ich hádka sa mala vyostriť až do bodu, keď ju David v hneve zastrelil a hneď nato spáchal samovraždu. V Ankare ale spustili aj vyšetrovanie, či to nebola úkladná vražda zatiaľ neznámej osoby. Sestra zavraždenej Victorie, Alexandra Heichenwalder, odkázala na sociálnej sieti tajomne: "Neverte tomu, čo čítate v správach."

Podľa ich rodinného advokáta, Davida Němečka, nikdy nezaznamenal ani len náznaky agresívneho správania Davida Thomasa Blytha k jeho manželke. "Určite nie. Oni mali v zásade veľmi idylický a príjemný vzťah. Že by to bolo inak, sa rozhodne nezakladá na pravde. Ide o veľkú a nečakanú tragédiu," vyjadril sa k ich tragickému skonu. Priateľ rodiny pre eXtra.cz uviedol: "Policajné vyšetrovanie stále trvá. Nie je isté, že k činu došlo tak, ako o tom informujú turecké médiá. Nie je isté, že šlo o vraždu a samovraždu, ale vyšetrovatelia pracujú a s verziou dvojnásobnej vraždy. Deti nič nevideli, aj keď boli v dome."

Victoria sa kedysi pokúšala o spevácku kariéru:

Victoria a David boli spolu 18 rokov, z toho desať rokov ako manželia. Ich vzťah ale prebiehal často na diaľku, Blyth neustále jazdil kvôli svojmu podnikaniu s ropou po svete a rodine chýbal. V roku 2019 sa rozhodli spolu s tromi deťmi odsťahovať do Ankary v Turecku, kde rozbiehal Blyth biznis a Victoria verila, že to ich rodinu stmelí. Nestala sa však len žienkou domácou. Založila bežeckú organizáciu Runkara a zúčastnila sa ako spoluorganizátorka aj veľkých závodov Runkara International Half Marathon či Kizilcahamam Ultra Trail. Podľa jej príspevkov na sociálnych sieťach ju charita a šport v Turecku napĺňali viac ako spev. Snažila sa aj napomáhať rozvoju turecko-českých vztahov. Žiaľ, dostala len málo času, ostali po nej a jej manželovi tri siroty, pričom najmladší syn má len 4 roky.

Pre ženu

Najčítanejšie