Jasno
27°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Stroj času?! Ani samotná herečka nemohla uveriť, ako radikálne omladla!
Zdielať na

Stroj času?! Ani samotná herečka nemohla uveriť, ako radikálne omladla!

Zdroj: Instagram/DB

Na omladenie svojho vzhľadu nepotrebovala hviezda z Charlieho anjelov, Drew Barrymore (49), podstúpiť žiadnu plastickú operáciu. Prosto sa len zverila do rúk majstrov, vizážistky Charlotte Tilbury (51) a kaderníka Chrisa Appletona (41), ktorí pracujú pre celebrity. Zmenou farby vlasov z tmavých na blond a s jemným dymovým make-upom akoby omladla o dvadsať rokov. Samotná herečka sa v zrkadle takmer nespoznala.

​Vo svojej The Drew Barrymore Show sa ukázala herečka v podobe, ako vyzerala na premiére Charlieho anjelov: Na plný plyn v roku 2003. V klipe zo zákulisia zverejnenom na Instagrame vidieť ako Drew pozerá na svoju premenu po skvelo odvedenej práci naslovovzatých odborníkov na krásu do zrkadla, pričom zalapala po dychu a zvolala: "Znova sa cítim ako to dievča. Mám pocit, že som späť v Charlieho anjeloch!" Kaderníkovi Chrisovi Appletonovi hovorí: "Pozri sa na mňa! Práve si ma vložil do stroja času!"

Pri porovnaní fotografií z premiéry spred 21 rokov sa skutočne zdá, že odvtedy neuplynul ani rok. Práve touto jej érou blond vlasov sa inšpiroval celebritný kaderník Appleton. V skutočnosti ale teraz neodfarbil jej tmavé vlasy, akými sa prezentuje už roky, ale použil blond parochňu s jej ikonickými vlnami z tých čias. Vraj dúfa, že sa herečka opäť vráti k blond vlasom. Mnohí mu s nadšením pritakali v komentároch na Instagrame, ako napríklad jeden, ktorý napísal: "Drew naozaj musí byť blond, vyzerá úžasne!"

Pripomeňte si Drew v Charlieho anjeloch:

K úžasnej premene Drew Barrymore prispela vo veľkej miere aj vizážistka Charlotte Tilbury spolu s odborníčkou na kozmetiku Shani Darden, ktoré s herečkou doslova cestovali späť v čase. Jej mejkap s dymovým vzhľadom na žiariacej pleti a lesklými perami bol fantastický. Na jednej fotke herečka pózovala oblečená v bielej hodvábnej blúzke s hlbokým výstrihom a saténovým sakom, na inej mala ikonické tričko z filmu Charlieho anjeli: Na plný plyn s nápisom "Môj priateľ je mimo mesta" a krémové nohavice. Vo filme si Drew Barrymore zahrala spolu s Cameron Diaz a Lucy Liu. Nadšené ohlasy z jej retro vizáže prichádzali zo všetkých strán, vrátane celebrít ako Sharon Stone a Paris Hilton.

Skutočne mega výsledok:

Pre ženu

Najčítanejšie