Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Žilkovej trpké odhalenie: Manžel pil, podvádzal ma a musela som ho živiť!
Zdielať na

Žilkovej trpké odhalenie: Manžel pil, podvádzal ma a musela som ho živiť!

Zdroj: instagram/VŽ

Po tom, čo v podcaste Agáta a Ornella nedávno prehovorila Agáta Hanychová (39) na veľmi citlivú tému o nevere, pokračovala v nej aj s jej mamou Veronikou Žilkovou (62). Ani jedno z jej troch manželstiev sa jej nevydarilo aj z dôvodu, že vernosť nebola u žiadneho jej manžela zásadou. Ani ona však nebola neviniatko. Vyzdvihla však svoju pracovitosť a s neveľkým nadšením aj to, že vďaka jej zárobkom živila aj manželov.

​Pre Agátu Hanychovú je jej mama Veronika Žilková veľkým vzorom. Veľmi dobre si spolu rozumejú a navzájom sa aj podporujú. Do svojho podcastu ju tento týždeň Agáta pozvala, aby prehovorila, ako zvládala skĺbiť súkromný a pracovný život. "To, že som zvládla nakrútiť cez 500 filmových a televíznych rolí, vychovať šesť detí, v jednej chvíli som mala sedem, tak to odnieslo partnerstvo. Na to som čas nemala a to je zásadná chyba. Nebolo to tým, že by som si nevedela urvať trochu času na partnera, ale nikto z nich mi za to nestál," zbilancovala herečka jej partnerské vzťahy.

"Daň za moju slávu sú tri nepodarené manželstvá," konštatovala Žilková. Jej prvým manželom bol režisér Jiří Hanych, druhým stavebný inžinier Marek Navrátil a tretím herec, diplomat a politik Martin Stropnický. "Prvý manžel bol študent a ja som už nakrúcala, takže som to ťahala ja, druhého manžela som živila komplet a tretí sa tiež nechal dosť živiť. V podstate býval u nás zadarmo," prezradila pomery v jej domácnosti počas jej manželstiev. "Keď som nehrala a prišla som domov, tak som písala aj do tretej do rána scenáre," povzdychla si nad jej spomienkami, ako sa snažila na svoj úkor uživiť rodinu.

Najťažšie to mala s otcom jej dvoch synov, Markom Navrátilom. "Nie je tajomstvom, že môj druhý manžel bol alkoholik. Veľa pil. Deti ho ale milovali a všetci za ním plačeme, ale on šiel povedzme v pondelok do práce a vrátil sa v stredu. Medzitým hral niekde karty alebo ruletu, alebo mi strašne zahýbal," zverila sa s tým, že mu potom zahýbala aj ona, ale láska a spomienka na neho sú silnejšie. Dnes sa už na neveru pozerá inak. "Ja som sa kvôli prvej nevere prvého manžela rozviedla, dnes by som to už neurobila a mladým dievčatám by som povedala, že ľudia sú jednoducho neverní a že to tak jednoducho je. Nerozbíjajte kvôli tomu rodiny," odkázala Agátiným sledovateľkám podcastu Agáta a Ornella životom prudko poučená herečka.

Pre ženu

Najčítanejšie