Jasno
27°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Speváčku, ktorá vystupovala aj po boku Dary Rolins, zavraždil jej manžel! Potom zastrelil aj seba
Zdielať na

Speváčku, ktorá vystupovala aj po boku Dary Rolins, zavraždil jej manžel! Potom zastrelil aj seba

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Otrasná tragédia sa udiala v Turecku, kde speváčka žila s manželom a ich tromi malými deťmi. Victoria Velvet Blyth (†40) zaplatila zrejme za žiarlivosť jej manžela životom. David Thomas Blyth (†53) ju po hádke zavraždil, potom namieril zbraň proti sebe. Ich tri deti, pričom najmladšie má len 4 roky, boli v tom čase v dome.

​K tragédii malo prísť v rodinnej vile v Ankare, kam sa Blythovci pred pár rokmi presťahovali, píše Blesk.cz. Ako rodné mesto má zosnulá speváčka na sociálnej sieti uvedenú Prahu, no detstvo strávila v Juhoafrickej republike, do Česka sa vrátila až ako 15-ročná. Jej matka je z Namíbie, otec je Čech. 

Victoria sa pokúšala o kariéru ako speváčka, v roku 2005 jej vyšiel debutový album s názvom Cry, s ktorým v Česku absolvovala aj pár klubových koncertných vystúpení. Venovala sa aj tancu a na pódiu sa objavila aj po boku Dary Rolins. Viac sa jej ale zrejme darilo v podnikaní, keď si založila vlastnú značku oblečenia. Milovala aj beh, ešte 5. mája sa zúčastnila maratónu v Prahe.

Victoriina pesnička spred 16 rokov:

Úspešne nakročený život tejto mladej ženy, matky troch malých detí, ukončil jej škótsky manžel, keď v jej mobile údajne objavil správy, ktoré ho rozzúrili. Hádka sa skončila smrťou oboch, pričom pomoc privolal najstarší syn, tínedžer David. Osirela aj jeho mladšia sestra Anabelle a najmladší Zachary. Za podnikateľa Davida Thomasa Blytha, majiteľa medzinárodnej spoločnosti zaoberajúcej sa ťažbou ropy, sa vydala po dlhoročnom vzťahu v roku 2014.

Victoria s jej motivačným prejavom na TEDx:

Pre ženu

Najčítanejšie