Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
A je to tu! Hneď po maturite prišla Žilkovej dcéra s veľkým priznaním, ide v stopách Agáty!
Zdielať na

A je to tu! Hneď po maturite prišla Žilkovej dcéra s veľkým priznaním, ide v stopách Agáty!

Zdroj: Instagram/KS

Po vydýchnutí si z náročnej prípravy na maturitné skúšky, ktoré absolvovala s vyznamenaním, sa Kordula Stropnická (18) začala zrazu venovať viac aj sociálnym sieťam. Svoj instagramový profil si založila pred pár rokmi, ale aktívnejšie ho začala používať až v šestnástich rokoch. Vzor mala v sestre Agáte Hanychovej (39), známej influencerke. Zdá sa, že chce ísť v jej stopách.

​V rodine Veroniky Žilkovej sa začala popri nej, ako aj jej dcére Agáte Hanychovej a synovi Vincentovi Navrátilovi, zviditeľňovať na Instagrame už aj najmladšia z jej štyroch detí, Kordula Stropnická. Pôvabom zaujala na filmovom festivale v Karlových Varoch už v roku 2022. Fotku odtiaľ zdieľala hrdo aj na svojom instagramovom profile, ktorý dovtedy veľmi nepoužívala. Zaznamenala hneď veľkú pozornosť aj vďaka šatám, ktoré veľmi neskrývali jej štíhlu postavu. Spočiatku sa v nich celkom dobre necítila. "Žijeme len raz a sme krásni, tak prečo nie," povedala si vraj napokon.

Odvtedy už na Instagrame zverejnila veľa fotiek aj príspevkov a komentárov. Po absolvovaní maturity to ale chce rozbehnúť naplno, a chcela by naplniť svoj voľný čas tvorbou videí z jej súkromia. "Konečne mám odmaturované a veľa času, a tak mi napadlo, či by ste nemali záujem o to, že by som začala vlogovať," položila jej sledovateľom otázku. "Často píšete, aby som viac pridávala hovorené stories atď," doplnila na vysvetlenie, prečo jej to vôbec napadlo. Zrejme nič iné ako podporu tohto jej návrhu ale ani nečakala. V súčasnosti má už viac ako 25 tisíc sledovateľov a perspektíva ich nárastu je veľmi vysoká.

Čo na seba neprezradí Kordula, to rada vyklebetí jej mama:

Sestre Agáte Hanychovej sa však v tomto smere Kordula ešte ani len nepribližuje, tá ma takmer štyristo tisíc sledovateľov na jej instagramovom profile. Sústredí sa hlavne na jej živé vstupy pre jej "holčičky", ako sa prihovára k sledovateľkám. Najnovšie sa úspešne zviditeľňuje na platforme HeroHero v podcaste Agáta a Ornella, čo jej zabezpečuje veľmi slušný príjem. Možno práve to láka Kordulu, ktorá by si tak mohla privyrobiť k štúdiu na vysokej škole. Drahým koníčkom je aj jej kôň a súťaže, každá koruna sa zíde. Zatiaľ si však chce Kordula najmä užívať prázdniny. "Pojdem na dovču, takže si myslím, že by to mohlo byť fajn," zverila sa fanúšikom, no možno už tam začne tvoriť nový obsah na ceste k influencerstvu.

Skúša to aj v modelingu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kordy (@kordulastropnicka)

Pre ženu

Najčítanejšie