Skoro jasno
22°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Krainová šokovala krátkym zostrihom, ľudia jej dali na otázku o účese JASNÚ odpoveď!
Zdielať na

Krainová šokovala krátkym zostrihom, ľudia jej dali na otázku o účese JASNÚ odpoveď!

Archívna reportáž

Svojho imidžu blondínky s dlhými vlasmi sa Simona Krainová (51) drží už od jej začiatkov v modelingu. Občas si ale najmä posledné roky rada zaexperimentuje a objaví sa aj v kratšom účese či inej farbe vlasov. Najnovšie na svojom instagramovom profile, kde má vyše štyristotisíc sledovateľov, ukázala na porovnanie fotografie v krátkom zostrihu s platinovoblond vlasmi verzus verzia s dlhými blond vlasmi s ofinou. Chcela počuť názor sledoveteliek, a ten bol absolútne jasný.

​Ako nedávno na Instagrame oznámila, na platforme OnlyFans si dáva kvôli iným aktivitám na istý čas pauzu. Dostala ponuky aj na návrat na predvádzacie móla, kde sa neukazovala už roky, a prijala ich. Konkurovať oveľa mladším modelkám ju stojí veľa driny, vstáva už ráno o piatej, aby cvičili a pridala k tomu aj večerný beh na trenažéri. Svojich sledovateľov na Instagrame však popritom zásobuje aj naďalej rôznymi novinkami a zaujímavosťami z jej súkromia.

Najnovšie ich postavila pred dilemu s otázkou: "Krátke, alebo dlhé?" Na porovnanie zdieľala fotografie, kde mala na jednej dlhé blond vlasy s ofinou, na druhej celkom krátky strih s platinovou farbou vlasov. V komentároch až na pár výnimiek panovala jasná zhoda. Simona sa väčšine páči v dlhých vlasoch preto, lebo v nich vyzerá mladšie. "Dlhé, jedine dlhé. V krátkych ste ako bacharka lesba v ženskej väznici," svojsky ju niekto zhodnotil nezvyklým príkladom. "Krátke nie. Som úprimná. Rozhodne dlhé, nemusia byť veľmi dlhé, ale si v nich mladšia," stálo v inom komentári. Padli aj názory, že jej svedčia oba, ale veku lichotia jednoznačne dlhé vlasy.

Simona si na krásu potrpí, napokon, živí ju:

​Vlani na jeseň na odovzdávaní cien internetovým tvorcom sa Simona ukázala v mikáde a tiež vzbudila rozruch. "Ja hrozne rada experimentujem. Keď mám možnosť skúsiť tie parochne, tak si ich rada vezmem, ale vlasy by som si neskrátila. Myslím si, že v tých dlhých som to prosto ja. Navyše, keď by som ostrihala, tak je mi jasné, že by som to druhý deň ľutovala," vyjadrila sa vtedy pre Extra.cz. Krainová má aj aplikáciu, kde si menila dĺžku a farbu vlasov už viackrát a výsledok zdieľala. Netají sa ani tým, že má svoje vlasy predlžované, nepochybne ale tou najkvalitnejšou technikou, keďže to na prvý pohľad vôbec nevidno.

https://www.extra.cz/simona-krainova-se-predvedla-s-novym-ucesem-vypadate-jako-skolacka-tleskaji-ji-lide-a0702

Najčítanejšie