Jasno
31°
Bratislava
Pavol, Peter, Petra
29.6.2024
Manželstvo vydržalo len štyri roky, známy herec sa rozvádza!
Zdielať na

Manželstvo vydržalo len štyri roky, známy herec sa rozvádza!

Zdroj: youtube/screenshot

Hollywoodsky herec Seann William Scott (47), známy najmä ako Stifler z filmovej série Prci, prci, prcičky, si svoje súkromie prísne chráni. Na verejnosť však prenikli informácie, že sa už v októbri odlúčil od manželky Olivie (34) a vo februári požiadal o rozvod. Aktuálne by malo byť rozvodové konanie už dokonca ukončené. Majú spolu dcérku Frankie Rose (3).

​Úspešný filmový herec Seann William Scott sa napriek veľkému záujmu žien do chomúta veľmi nehrnul. Pritom mal po boku krásku, ktorá predvádzala aj pre Victoria's Secret, atraktívnu modelku Lindsay Frimodt. V roku 2012 sa dokonca aj zasnúbili, no nič z toho nebolo. Až v septembri roku 2019 pojal za manželku Oliviu Korenberg, interiérovú dizajnérku z Los Angeles. V roku 2020 sa im narodila dcérka Frankie Rose.  Scott sa však s manželkou neukazoval v spoločnosti, ani na červenom koberci, a už sa toho fanúšikovia ani nedočkajú.

Po štyroch rokoch manželstva sa vlani v októbri už odlúčili a vo februári podal Scott oficiálnu žiadosť o rozvod. Podľa súdnych dokumentov, ktoré získal People, ako dôvod ich rozchodu herec uviedol "neprekonateľné rozdiely". Vo februári dal zároveň do predaja svoj päťizbový dom vo Venice pri Los Angeles za 4,9 milióna dolárov. S manželkou spísali pred ich sobášom predmanželskú zmluvu, jej obsah však nie je známy.

Pripomeňte si nesmrteľného Stiflera:

Zdá sa, že rozvodové konanie prebehlo bez problémov, herec bude platiť exmanželke výživné na ňu aj na ich dcérku tak, ako sa dohodli na súde. Ich výška ale zverejnená nebola, ani to, či Olivii pripadlo aj niečo z hercovho majetku. O tom, ako dopadla Scottova žiadosť o právnu a fyzickú starostlivosť o ich malú Frankie Rose sa zatiaľ taktiež nič nevie. Nie je ani známe, či má herec novú známosť, zrejme si chce naďalej zachovať svoje súkromie bez publicity.

Najčítanejšie