Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Oslávila 51. narodeniny a rovno sa cvakla hore bez! Ľudia okamžite zareagovali!
Zdielať na

Oslávila 51. narodeniny a rovno sa cvakla hore bez! Ľudia okamžite zareagovali!

Archívne video

Svetoznáma modelka, porotkyňa, herečka či už aj speváčka pochádzajúca z Nemecka, Heidi Klum, oslávila 51 rokov. Patrí však medzi tie šťastné ženy, pre ktoré je vek len číslo. Nielenže skvelo vyzerá, ale je stále poriadne akčná. Na prekvapenie zvolila oslavu v čisto rodinnom kruhu na záhrade jej domu. Ako vidieť z fotky, za kvetmi vyzdobeným stolom sedela spolu s manželom Tomom Kaulitzom (34) a jej štyrmi deťmi. No viac fanúšikov zaujala celkom iné fotka.

​Na Heidi Klum majú jej fanúšikovia radi spontánnosť, ale aj občasné provokácie. Neodpustila si jednu ani v deň jej narodenín. Na jej instagramovom profile zdieľala zbierku fotografií od detstva až po dnešok. Nebola by to ona, aby k nim nezaradila jednu, kde si užíva pri bazéne hore bez, pričom si prsia len veľmi symbolicky prekryla rukami. To sa však jej podaktorým sledovateľom zdalo byť nevhodné, čo jej aj pripomenuli v komentároch. Ona je však na svoju postavu s dokonalými krivkami zjavne hrdá, na červenom koberci na festivale v Cannes minulý mesiac zažiarila v červených šatách, v ktorých jej dokonalá figúra vynikla.

Heidi nahotu miluje. "Cítim sa oveľa príjemnejšie, keď som celkom nahá, ako oblečená. Dnes som oveľa sebavedomejšia ako v dvadsiatke. Mám štyri deti, naučila som sa veľa vecí, stojím oboma nohami pevne na zemi a cítim sa dobre vo svojej koži. Takže vôbec neriešim, keď ju ukazujem," priznáva. Už pred časom Heidi na margo nahoty povedala: "Zrejme budem bez horného dielu plaviek, aj keď budem mať šesťdesiat. Možno moje brucho a prsia už nebudú vyzerať rovnako ako dnes. Ale taká som, som slobodomyseľný človek. A nemyslím, že sa to niekedy zmení." Chce vraj zostať autentická a komu sa to nepáči, nech ju nesleduje.

Heidi a jej spevácky pokus:

V Nemecku je nudizmus v niektorých štátoch veľmi populárny, no mnohých niečo také stále poburuje. Veľkú oporu má Heidi v manželovi, môže s ním vraj hovoriť o všetkom, zdieľa s ňou aj všetky domáce povinnosti, vrátane výchovy jej detí. "Je to ten najmilší, najroztomilejší, najstarostlivejší a najviac milujúci človek. Mám naozaj obrovské šťastie, je úplne úchvatný. Možno preto, že je Nemec, rozumieme si skrátka inak a lepšie," nevie si ho Klum vynachváliť. Žijú však LA, kde jej deti chodia do školy. Najstarší syn tento týždeň zmaturoval a celá rodinka to spolu oslávila v v miestnom podniku. Zdá sa, že Heidi Klum, ktorá nezanedbáva ani svoju kariéru, v jej 51 rokoch ku šťastiu nič nechýba - vrátane dokonalej figúry.

Táto fotka spôsobila poriadny rozruch:

Instagram/HK

Najčítanejšie