Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOTO je ten sexi herec?! Pupček, šediny, celý rozgajdaný, na nepoznanie!
Zdielať na

TOTO je ten sexi herec?! Pupček, šediny, celý rozgajdaný, na nepoznanie!

Zdroj: youtube/screenshot

Patril medzi najväčších krásavcov na striebornom plátne, no to už zrejme nikto nepovedal. Americký herec Chris Pine (43), ktorého tí, čo videli sériu Star Trek, poznajú ako kapitána Jamesa T. Kirka, sa pred časom rozhodol, že sa pustí aj do réžie filmu Poolman. Po jeho minuloročnej premiére na medzinárodnom filmovom festivale v Toronte ho nazval istý kritik "absurdistickou katastrofou". So svojím terapeutom následne musel podstúpiť terapiu odolnosti voči negatívnym recenziám, ktorých bolo nemálo. Ktovie, či niečo podobné nebude potrebovať aj teraz, keď ľudia komentujú jeho nový imidž.

​Keď sa prednedávnom vybral herec Chris Pine na kávu do známej kaviarne v LA, obliekol si veľmi ležérny outfit s krátkymi nohavicami. S mohutnou šedivou bradou a strapatými vlasmi bol na fotkách od paparazza na nespoznanie, človek by mu azda aj hodil drobné do klobúka. Prišlo hneď viacero kritických ohlasov ako: "Zdá sa, že jeho módnym guru je Dude z Big Lebowski, vyzerajú rovnako," alebo "Pripadá mi špinavý," či "Vyzerá ako keby musel rýchle vypadnúť z budovy, keď zaznel požiarny alarm". Pine má v obľube šortky, ako sa vyjadril vlani po tom, čo si kvôli nim vyslúžil vlnu kritiky.

Nájdu sa však aj jeho zástancovia. "Je úžasný," kvitoval niekto hercov spôsob obliekania, či "Vážne sa mi páči jeho jedinečný štýl. Vyzerá šťastne, tak prečo nie". "Obdivujem ho pre jednu vec, jeho jednoduchosť v obliekaní. Som si istý, že jeho šatník nie je veľmi veľký. Nosí celé roky jedno a to isté," videl v tom ďalší fanúšik pozitívny príklad. Samotný herec na chválu ani kritiku v tomto smere zjavne nedbá, oveľa viac riešil zlý ohlas na jeho režisérsky debut vo filme Poolman vlani na medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. Film sa pred pár dňami začal premietať v kinách.

Pripomeňte si herca v trháku Wonder Woman:

V rámci jeho terapie odolnosti si vraj Pine obľúbil istý citát: "Je v latinčine a znamená v preklade 'sila vyrastá z rany'." V podcaste Happy Sad Confused odmieta kritiku jeho nového filmu a tvrdí, že ho "miluje" a tešil sa z neho aj  pri jeho výrobe. "S toľkou radosťou za tým, a potom sa stretnúť s množstvom nie práve radostných vecí prišla kognitívna disonancia. Nakoniec to bola tá najlepšia vec, aká sa mi kedy stala. Nútilo ma to zdvojnásobiť radosť a zdvojnásobiť to, čo na svojej práci milujem najviac, na čo akosi zabúda, je to v podstate o hre. Stávate sa deťmi na hodiny denne a veríte. Túto vlastnosť nechcem stratiť," zhodnotil herec, čo mu réžia filmu priniesla. A má pravdu, to je to hlavné, na čom záleží - rovnako, ako pri posudzovaní jeho imidžu.

Chris prosto miluje šortky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Najčítanejšie