Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Hviezdny český herec sa pochválil dcérou! Na prvý pohľad je jasné, KTO je otec!
Zdielať na

Hviezdny český herec sa pochválil dcérou! Na prvý pohľad je jasné, KTO je otec!

Archívna reportáž

Mohla byť herečka, rozhodla sa úplne inak. Dcéra herca Martina Dejdara (58), Sára Dejdarová (19) je už na prvý pohľad svojmu otcovi veľmi podobná, neklamným poznávacím znamením sú jej husté čierne kučeravé vlasy. Študovala na medzinárodnej škole Park Lane International School v Prahe a po minuloročnej maturite už tento rok zarezáva šikovná študentka psychológie na univerzite na Floride.

​Po skúsenostiach z nakrúcania filmu Dukátová skala v roku 2018 sa Sára Dejdarová rozhodla, že herectvo nie je pre ňu správna cesta. Nepomohlo ani to, že si s ňou vtedy zahral jej otec Martin Dejdar a snažil sa jej pomáhať. "Jedno nakrúcanie ju natoľko vyškolilo, že s hraním sekla. Radšej študuje a venuje sa tancovaniu, to jej ide skvelo," povedal vtedy Dejdar. Sára minulý rok maturovala na medzinárodnej škole, kde bola hlavným vyučovacím jazykom angličtina.

Jej ďalšie kroky smerovali na univerzitu do Spojených štátov, kde študuje psychológiu. Sára už s americkou školou mala skúsenosti, v rokoch 2014 až 2018 žila s rodičmi a o sedem rokov starším bratom Matějom na Floride. Matěj tam pôsobil v hokejovom klube. S hokejom už však po zraneniach radšej sekol a ako sa zdá, pôjde v hereckých stopách svojho otca. Naposledy sa objavil v komédii Stáří není pro sraby.

Kučeravá Sára v rozprávke Dukátová skala:

Odlúčenie od dcéry, keď vyletí z rodinného hniezda do sveta, znáša Martin Dejdar pomerne ťažko. K Sáre má veľmi blízko, keď vlani dovŕšila plnoletosť, v príspevku na Instagrame napísal: "Milovaná Sára, teraz už si dospelá a začína ti nová fáza života. Vždy ťa budem milovať a budem ti pomáhať." Vo februári sa celá rodinka zúčastnila jej maturitného plesu. K fotografiám odtiaľ pyšný otec napísal: "Je to rýchlejšie, než si myslíte. Nielen, že má už 18, ale je aj chytrá... no, celá mamička. Sára, si skvelá." Isté, že toto dievča sa nestratí, to by ani otecko nedopustil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Dejdar (@martin.dejdar)

Pre ženu

Najčítanejšie