Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dlho nesmútila! Hviezdna herečka krátko po rozvode žiari po boku o 14 rokov mladšieho herca!
Zdielať na

Dlho nesmútila! Hviezdna herečka krátko po rozvode žiari po boku o 14 rokov mladšieho herca!

Archívne video

Fanúšikovia jednej z najkrajších herečiek, Natalie Portman (42), a mladého herca Paula Mescala Sparka (28) najnovšie riešia, či tí dvaja náhodou netvoria pár. Na fotografii spred jedného londýnskeho baru sa spolu veľmi dobre zabávali pri cigaretke a vyzerá, že si aj dobre rozumeli. Nebolo to prvýkrát, minulý rok sa tieto hviezdy stretli počas rozhovoru pre Variety a zdalo sa, že si okamžite padli do oka. Rozdávali si tam navzájom komplimenty priamo pred kamerou.

​Hviezda filmu Čierna labuť, krásna izraelsko-americká herečka Natalie Portman, žila až do marca minulého roku v zdanlivo šťastnom, jedenásť rokov trvajúcom manželstve s Benjaminom Millepiedom (46). Majú spolu dve deti, syna Alepha (12) a dcéru Amaliu (7). Natalie podala ale vlani v júli žiadosť o rozvod po tom, čo sa prevalilo, že ju manžel podviedol s mladou francúzskou aktivistkou Camille Étienne (25). Súd ich manželstvo definitívne ukončil vo februári. Natalie však dlho nesmútila, zdá sa, že si užíva priazeň nádejného adepta na Oscara, herca Paula Mescala Sparka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Mescal Pics (@paulmescalpics)

TIETO fotky hereckej dvojice na cigaretke pred známym londýnskym barom prvýkrát zverejnil Daily Mail. Vidno, že sa spolu veľmi dobre zabávali. Mohlo ísť len o náhodné stretnutie, ale mnohí ich fanúšikovia rýchlo usúdili, že to môže znamenať niečo viac, keďže ich spolu videli už druhýkrát. Vlani si počas ich rozhovoru v relácii lichotili jedna radosť. Mescal Natalie povedal: "Keby moje ja z dramatickej školy vedelo, že sa s tebou budem rozprávať, veľakrát by som sa štipol." Ona mu jeho lichôtku hneď vrátila slovami: "Pamätám si, že som ťa videla v Normálnych ľuďoch a povedala som si: 'Preboha, kto je tento talent?'"

Takto pekne to hercom ladilo:

V ich vzťahu by im nemalo nič brániť, obaja sú slobodní, Mescal sa so svojou priateľkou, speváčkou a skladateľkou Phoebe Bridgers (29) rozišiel po dvoch rokoch randenia už v roku 2022. Natalie je voľná od februára, hoci so záväzkami. No zdroj pre Page Six v piatok povedal, že v prípade Mescala a Portman sa jedná zatiaľ len o kamarátstvo. Flirtovanie a iskrenie medzi nimi počas ich rozhovoru a vtipkovania pred londýnskym barom sa však celkom poprieť nedá, ako tvrdia ich fanúšikovia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Portman (@natalieportman)

Najčítanejšie