Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Zákaz alebo môžu ísť na vec? Lela priznala, ako je to so sexom pred Karlosovým zápasom!
Zdielať na

Zákaz alebo môžu ísť na vec? Lela priznala, ako je to so sexom pred Karlosovým zápasom!

Archívna reportáž

Už zajtra sa odohrá dlho očakávaný zápas rivalov Karlosa Vémolu (38) a Attila Végha (38) na futbalovom štadióne Slavie Praha v pražskom Edene. Podujatie sa bude konať pod holým nebom. Podľa meteorologickej predpovede by pršať nemalo. Pri dnešnom meraní váhy prešli obaja tesne limitom 93 kg. Aby sa do neho zmestil, podstúpil Vémola drastickú diétu a jeho manželka Lela (36) priznala okrem iného, ako to medzi nimi býva pred zápasmi so sexom.

​Na narodeninovú oslavu prišlo popriať Lele Vémole viacero celebrít, medzi nimi aj jej krajanka Andrea Verešová. Ako Lela uviedla hneď na začiatku osláv vo slávnostne vyzdobených priestoroch jedného pražského hotela, Karlos síce nebol prítomný od začiatku, no dúfala, že sa zjaví: "Pevne verím, že príde aj Karlos, ktorý je momentálne na tréningu. Viem, ako je to pre neho ťažké, pretože až do piatočného váženia už nesmie nič jesť, žiadny alkohol, len liter vody". Keď už bola zábava v plnom prúde, Karlos sa konečne objavil v dverách s obrovskou kyticou, z ktorej sa Lele podlomili nohy - nečudo, mala 13 kíl.

Posledné dva roky vidno, že Karlosovi na jeho partnerke a matke ich dvoch detí záleží. Predtým sa neraz nechal uniesť v aférkach s jeho údajnými milenkami, čo ale Lela až na jednu výnimku ustála. Sama sa rozhodla prejsť premenou v rámci svojej vizáže smerom k elegancii, čo sa stretlo s veľmi pozitívnym ohlasom verejnosti. Niet pochýb, že aj pre svojho manžela je najkrajšia na svete a rovnako je jasné, že ich vzťah je založený aj na telesnej láske. "Je to náročné, nálady idú hore a dolu, ale už sme na to zvyknutí za tie roky. Dokážeme to zvládať," priznala pre Expres.cz ich situáciu v intímnej sfére. "On je ale prosto silák a Terminátor, popasuje sa s každou situáciou v živote. Dokážeme to zvládať. Mení sa pohľad na všetko, energie a tak ďalej," dodala Lela.

Lela zažiarila aj v jojkárskej šou:

​Síce do detailov zachádzať nechcela, no predsa len prezradila, že u nich sa celibát pred zápasom veľmi nepestuje. "Myslím si, že je to individuálne u každého športovca. My v tom ale problém nevidíme," povedala tajomne, no dá sa predpokladať, že posledné dni pred vážením nemá totálne vyhladovaný a vyšťavený zápasník energiu ani chuť na nič. O to divokejšie je to zrejme po zápase, najmä, ak bol víťazný. Či tak dopadne aj jeho posledný v kariére, odveta s Attilom Véghom, sa uvidí už čoskoro.

Pre ženu

Najčítanejšie