Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Lela Vémola oslávila 35. narodeniny! Mega párty a najväčší darček, ktorý je splneným snom!
Zdielať na

Lela Vémola oslávila 35. narodeniny! Mega párty a najväčší darček, ktorý je splneným snom!

Archívna reportáž

Na narodeninové oslavy si influencerka Lela Vémola vždy veľmi potrpela. Tento rok bola ešte honosnejšia, keďže oslavovala jubilejných 35 rokov života. Zaspievala jej speváčka Tina (40) a medzi hosťami nechýbala Andrea Verešová, Nela Slováková či Sámer Issa. Nečakala prezieravo ani na to, aby mal jej manžel Karlos Vémola (38) už po zápase s rivalom Attilom Véghom, na zábavu by po jeho prípadnej prehre asi nemal vôbec náladu. Pripravila si aj sama pre seba najväčší darček, o ktorom snívala už dlho.

​Hektický život zápasníka MMA Karlosa Vémolu a jeho manželky Lely je od začiatku ich vzťahu plný vzostupov aj pádov. Už druhý rok však po škandáloch prežívajú aspoň navonok priam idylku. Lela na radu vizážistov upustila aj od vyzývavých outfitov. Na jej oslavu jubilejných 35 rokov si však predsa len dopriala niečo extravagantnejšie. "Let’s Party! Happy Birthday to Me! Ďakujem za najkrajšie šaty v mojom živote, ušité za tri dni. A za žiarivé hollywoodske diamanty. A v neposlednom rada za prípravy make-upu a vlasov," zhrnula nadšene.

Medzi účastníkmi Lelinej narodeninovej oslavy nechýbali ani jej rodičia, ktorí prišli zo Slovenska. "Mám obrovskú radosť, vohnalo mi to slzy do očí. Pevne verím, že príde i Karlos, ktorý je momentálne na tréningu. Viem, aké je to pre neho ťažké, pretože až do piatkového váženia už nesmie nič jesť, žiadny alkohol, len liter vody," povedala pre Blesk Lela, ktorá sa napokon dočkala. Zábava bola už v plnom prúde, oslávenkyňa si užívala s hosťami na tanečnom parkete, keď sa otvorili dvere, v ktorých sa objavil Karlos s obrovskou kyticou. Odovzdal ju Lele, ktorej sa až podlomili pod jej váhou nohy. Karlos dodal so smiechom: "Váži skoro 15 kilogramov. Nenapadlo mi, že ju neunesie."

Lela sa blysla aj v jojkárskych Nákupných maniačkach:

​Ako sa ale dá posúdiť z vyjadrení Lely, najväčšiu radosť mala z darčeka, ktorý si nadelila ona sama. Na Instagrame zdieľala video z prípravy priestorov jej zakrátko plánovaného otvorenia luxusného beauty salónu. "Stálo ma to veľa úsilia a i peňazí," potvrdila jej sledovateľom a k narodeninám už stihla spustiť už aj jeho prevádzku. Jej narodeninové želanie je v tomto smere jasné. "Úspešné otvorenie salónu, aby mi salón vyšiel a bola som spokojná, šťastná, aby som rozkvitala v biznise, ktorý ma bude baviť. A samozrejme, aby bola rodina zdravá, manžel spokojný, pretože to všetko súvisí i spätne," vyjadrila svoje želanie. Na narodeninovej oslave mala celú svoju rodinu, ktorá vraj nebude chýbať ani na Karlosovom zápase. Ten by mal byť posledný v jeho kariére, čo bude pre rodinu znamenať zrejme zásadnú zmenu. Snáď k lepšiemu.

Najčítanejšie