Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hanychovej expriateľ šokuje! Podľa speváka Agáta už roky pije, jej mama Žilková sa ho pokúsila zviesť!
Zdielať na

Hanychovej expriateľ šokuje! Podľa speváka Agáta už roky pije, jej mama Žilková sa ho pokúsila zviesť!

Zdroj: youtube/screenshot

S podcastami celebrít sa u našich českých susedov akoby pretrhlo vrece. Je možné, že to spôsobil úspech podcastu Agáta a Ornella, s hlavnou hviezdou Agátou Hanychovou (39), ktoré z neho majú nemalý finančný profit. Takmer s istotou sa ním inšpirovala Monika Binias (51), svojrázna matka Ornelly Koktovej (31). Prvým celebritným hosťom jej nového podcastu Nevím, no, bol spevák so sýrskymi koreňmi Sámer Issa a stálo to za to.

​Ako v rodine Agáty Hanychovej, tak aj v prípade jej kamarátky Ornelly Koktovej, nie je ich súkromie žiadne tabu. Ani nečudo, že si obe tak porozumeli, najmä čo sa týka zverejňovania ich  zážitkov a skúseností. Po ich spoločných úspešných streamoch na Instagrame sa rozhodli pre podcast Agáta a Ornella na platenej platforme HeroHero. Vyše šesťtisíc odberateľov im zabezpečuje veľmi slušné príjmy. Ako je známe, Ornella so svojou výstrednou matkou nemá dobrý vzťah. To mohol byť dôvod, prečo si tá za hosťa jej podcastu Nevím, no vybrala práve Sámera Issu.

Kto sleduje Agátu Hanychovú, iste vie, že kedysi prežila s týmto spevákom známym zo speváckej súťaže  štvorročný románik. Sámer sa o tom zmienil aj v prvom podcaste Moniky Binias, ktorá netajila nadšenie z pikošiek. "Je to absolútna bomba, Sámer povedal veci, ktoré nikdy predtým verejne nehovoril. Takže som prvá, kto jeho pikantné informácie pustil do sveta," prehlásila s hrdosťou Monika pre ŽivotvČesku.cz. Sámer chcel na seba zaiste upútať pozornosť, ako už mnohokrát predtým, keď prezradil, ako to bolo vo vzťahu s Agátou Hanychovou. "Bolo to vášnivé, my sme sa milovali, bola prvé dievča, do ktorej som sa zamiloval na prvý pohľad," spomínal spevák, ktorý si vraj ich prvé rande dohodol cez jej manažéra.

Takto to páru pred rokmi svedčalo:

"Páčilo sa mi, že bola za všetko a bola parťáčka. Nikdy by ma nezradila ohľadom peňazí, keď som nemal peniaze, tak večeru zaplatila ona. Ona je dobré dievča, ale bola a je alkoholička, musela mi klamať, ale ja som to videl, už keď povedala dve slová," prezradil poriadne kontroverznú informáciu, ktorej by nahrávala správa o Agátinej jazde pod vplyvom alkoholu spred minulého roku. No tým Sámer so šokmi neskončil. Dych vyrazil tvrdením, že keď mal 19 rokov ho "balila" jej mama Veronika Žilková po tom, čo dokrútili silvestrovský program. Vraj na neho čakala, aby sa ho spýtala, či nechce niekam zviesť autom. Je ale celkom možné, že to bolo od Veroniky len priateľské gesto, ktoré si Sámer rád skrútil do vyhovujúcej polohy. "Do týždňa som už chodil s jej dcérou, takže zostala úplne v šoku," tvrdil s tým, že z toho Žilková radosť nemala, nebol pre ňu elita. "Agáte hovorili, že som nestály, ale to ju práve bavilo," pobavil sa pri spomienke tento zrejme vskutku nestály spevák. Trvalý vzťah ešte nenašiel, no toto zverejňovanie súkromných detailov by malo byť pre potenciálne frajerky skôr varovaním...

Najčítanejšie