Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Brzobohatý pohnal exmenželku Kuchařovú na súd za ohováranie! Výpoveď svedka ho šokovala!
Zdielať na

Brzobohatý pohnal exmenželku Kuchařovú na súd za ohováranie! Výpoveď svedka ho šokovala!

Archívna reportáž

Namiesto toho, aby si už dali konečne navzájom pokoj, vedú bývalí manželia Tatiana Kuchařová (36) a Ondřej Gregor Brzobohatý (41) naďalej súdne boje. Keď vlani vypukol škandál po tom, čo sa dostala von informácia, že má Ondro záľubu v drag queen, teda rád sa prezlieka do ženských šiat, podozrieval exmanželku, že tieto informácie poskytla práve ona. Za ohováranie ju pohnal pred súd, kam prišiel svedok s kľúčovým priznaním.

​Zo strany Tatiany Kuchařovej nie je rozvod s Ondřejom Gregor Brzobohatým ukončený, trvá aj na anulovanie cirkevného sobáša. Podala na cirkev žiadosť, kde mala okrem iného uviesť aj to, že Ondřej podľa nej nie je sexuálne vyhranený, čo má dokazovať jeho záľuba v prezliekaní sa za ženu. Bolo otázne, kto detaily z tohto  dokumentu prezradil Blesku. Podľa Kódexu kanonického práva je konanie pred súdom neverejné, advokát nesmie klientovi odovzdať informácie, ktoré poskytuje druhá strana či svedok, ani ich verejne komentovať. Brzobohatého zverejnenie tejto veľmi osobnej záležitosti rozhorčilo, obvinil exmanželku, že v tom má prsty s úmyslom poškodiť z pomsty jeho meno.

V stredu mala ich kauza súdnu dohru. Ako svedok predstúpil pred súd publicista Luboš Procházka, ktorý pôsobil v menovanej redakcii. Pre ŽivotvČesku priznal detaily z jeho výpovede, že mal informácie o podaní cirkevnej žaloby, ktorú mal aj k dispozícii. Priniesol ju do redakcie s plánom, že bude Ondřeja Brzobohatého konfrontovať s údajmi v žalobe, napríklad aj s tvrdením, že v zahraničí navštevuje gay kluby. Uviedol, že od Kuchařovej mal prísľub vyjadrenia po tom, čo dokument zverejní, keďže to nechcela dať von sama. Pokyny dostával priamo od nej, z jej mobilného čísla. Najskôr ju po Ondřejovom obvinení bránil, zišiel sa kvôli tomu aj s jej právnikmi, no potom prišla z jej strany reakcia, akú nečakal.

Ide o jeden z najškaredších rozvodov v našich končinách:

​"V momente, keď som sa dozvedel, že celú súdnu udalosť chce hodiť na mňa a vyzýva protistranu, aby žalovali mňa, som sa rozhodol svedčiť, aby som pravdivo popísal do detailov všetko o celom príbehu," vysvetľoval dôvod zmeny svojho postoja, prečo sa rozhodol priznať, že Táňa bola iniciátorkou zverejnenia. Kuchařová na súd neprišla, zastupovala ju advokátka. "Nebudem média ani verejnosť informovať informovať o priebehu súdneho pojednávania, na rozdiel od môjho exmanžela. Budem sa brániť a vyjadrím sa až po rozsudku," odkázala v reakcii na vyjadrenia jej exmanžela. "Som ešte plný emócií, nechcem sa k tomu veľmi vyjadrovať. Netušil som, že tie fakty sú ešte ďaleko krutejšie, než som si myslel," vyjadril sa Brzobohatý pre Super.cz. Je zjavné, že na ňom nekonečný proces zanecháva stopy a situácia ho trápi. No evidentne sa ani jeden z exmanželov nemieni vzdať bez boja, a tak to zrejme ešte bude škaredé.

Najčítanejšie