Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Bohuš Matuš priznal, že jeho dcéra je mimo normy, šokovaná bola aj pediatrička!
Zdielať na

Bohuš Matuš priznal, že jeho dcéra je mimo normy, šokovaná bola aj pediatrička!

Zdroj: Instagram/LM

Po dlhšom čase sa manželia Bohuš Matuš (50) a Lucie Matušová (21) spolu s dcérkou Natáliou (3) objavili v spoločnosti. Otcovstvo známeho muzikálového speváka celkom zmenilo, a to zaiste k lepšiemu. Rád by rozšíril rodinu o ďalšieho potomka, ale chce to nechať na rozhodnutí manželky, ktorá sa na to ešte necíti. Má čo robiť, aby sa mohla naplno venovať dcérke a domácnosti. Na Natáliu sú hrdí, pekne spieva, tancuje a poriadne nadpriemerná je aj niečom inom.

​Na otcovstvo a manželstvo si Matuš počkal takmer do päťdesiatky, o to viac si to teraz užíva. Konečne si s Luciou po viacerých sťahovaniach našli ideálne bývanie v dome so záhradou, čo veľmi prospieva aj ich dcérke, ktorá rastie ako z vody. Je už v kategórii nadpriemer, keď je vysoká ako o dva roky staršie deti. "Asi je po dedkovi," tipuje Bohuš Matuš.

Lucie k tomu pre Super.cz dodala: "Je pravda, že keď sme boli na kontrole u doktorky, povedala, že ešte nevidela trojročné dieťa, ktoré by meralo cez meter." Keď žartom vyslovili, že by mohla byť z Natálky volejbalistka či modelka, sama Natálka mala hneď jasno, čo preferuje: "Modelka!" Rodičia jej doprajú všetko, čo sa len dá. Kvôli nej si zadovážili aj rozkošného psíka, ale ona by chcela aj sestričku. Vybrala jej už vraj aj meno Amálka, ako prezradil jej otecko.

Matuš je do svojej krásnej manželky stále po uši zaľúbený:

S túžbou po druhom potomkovi sa Matuš už nejakú dobu netají. V rozhovore pre ŽivotvČesku.cz ešte v januári povedal: "Nechávame to voľne plynúť, ale určite by sme si druhé bábätko priali. Natálka by chcela sestričku Amálku, tak snáď to klapne." Na jeho narodeninovom koncerte v marci, ktorý sa konal v pražskom divadle Broadway, ale Lucie prehlásila, že súrodenca pre ich dcérku skôr ako za tri roky neplánuje. Ani nečudo, Bohuš je zaneprázdnený prácou, a tak je často na Natálku sama. Mala by si spraviť aspoň maturitu a nevylučuje ani vlastnú spevácku kariéru.

Pre ženu

Najčítanejšie