Jasno
15°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
TAKTO bežná 57-ročná žena nevyzerá! Úplne nahú herečku ukázal svetu jej priateľ!
Zdielať na

TAKTO bežná 57-ročná žena nevyzerá! Úplne nahú herečku ukázal svetu jej priateľ!

Archívna reportáž

Pre oscarovú herečku Halle Berry (57) nie je nahota žiadnym tabu ani pred jej šesťdesiatkou. Na svoje pekné tvary, na ktorých aj tvrdo pracuje, je právom hrdá. Páči sa nahá aj jej priateľovi, hudobníkovi Van Huntovi (54), ktorý rád zdieľa jej fotografie na svojom instagramovom profile. Pred rokom ju vyfotil, ako sa nahá vyhrievala na jarnom slniečku z balkóna spálne a z toho istého balkóna zdieľal fotku s jej nahým pozadím aj teraz.

​Van Hunt, priateľ herečky Halle Berry, pripravil pre jej fanúšikov nečakané prekvapenie. Na svojom instagramovom profile zverejnil pikantnú fotografiu, kde herečka pózuje úplne nahá, pričom si opiera zadnicu o zábradlie. V popise k nej napísal: "Všetko najlepšie ku Dňu matiek zo spodnej časti... môjho srdca."Do r*ti, nemal som to  zverejniť! Ale... musíte uznať, že  toto je poriadny kus maminy!" Napokon, pred 22 rokmi o Halle povedal aj Pierce Brosnan, že bola jeho najsexi Bond-girl a sexappeal z nej vyžaruje doteraz.

Po viacerých nevydarených vzťahoch našla úspešná herečka snáď už konečne toho pravého muža. Sú spolu od roku 2020 a vyzerá, že sa stále navzájom priťahujú. Berry má dve deti z dvoch predchádzajúcich vzťahov, dcéru Nahlu Arielu Aubry (16) s modelom Gabrielom Aubrym, a Macea-Roberta Martineza (10) s hercom Olivierom Martinezom. Van Hunt má dospievajúceho syna Drakea. V roku 2021 zdieľala Berry ich intímnu fotku pri vášnivom bozku, čo komentovala: "Robíme to, čo do pekla chceme!" Ako povedal zdroj: "Van ju naučil znova milovať - a milovať aj samu seba." Je vraj veľmi starostlivý a panuje medzi nimi vášeň a láska.

Halle poskytla exkluzívny rozhovor TV JOJ:

Z fotiek nahej Berry to aj cítiť, no podaktorí majú voči nim výhrady. "Ok, ale nemôžeš svojej láske aspoň povedať, aby si obliekla?" odkázal niekto hudobníkovi. "Nech to nie je spôsob, akým by mi môj muž verejne prejavoval lásku," znechutene namietala jedna žena. "Áno, má krásne telo a videli sme to vo filmoch. Je príliš krásna na to, aby ju každý videl, jej talent hovorí sám za seba. Nahotu nemusí mužovi predvádzať mimo domova," zamýšľal sa ďalší nespokojenec. Väčšina komentujúcich však chválila jej nadčasovú krásu a prirodzené vyžarovanie, isté je, že je to mimoriadne príťažlivá a zdá sa, že aj nestarnúca žena.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa van hunt (@vanhunt)

Najčítanejšie