Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Šokujúce priznanie Hanychovej! Lekári jej oznámili, že na 90 percent potratí!
Zdielať na

Šokujúce priznanie Hanychovej! Lekári jej oznámili, že na 90 percent potratí!

Archívna reportáž

Rozchod bol zrejme nevyhnutný

Keď už by sa zdalo, že Agáta nemá viac s čím prekvapiť, šokuje najviac. Vo svojom podcaste sa Agáta Hanychová (39) po boku s Ornellou Koktovou (31) zveruje aj s doteraz utajovanými skutočnosťami z jej života. Je to aj pochopiteľné, keďže potrebuje, aby mal tento platený podcast čo najviac sledovateľov. Najnovšie uviedla skutočne šokujúce detaily z jej tehotenstva s malou Rozárkou, keď podľa tvrdenia lekárov vážne hrozilo, že potratí. A Jaromír Soukup (55) sa k nej údajne nezachoval práve najlepšie.

​Na hlavu svojho expartnera Jaromíra rada hodí Agáta všeličo. Na ich nedávnom súdnom pojednávaní vraj ju, aj jej advokátku hrubo urážal, ale vraj len tak, aby to počuli len ony dve. To však on poprel. Ktovie, ako zareaguje na Agátin výrok v podcaste Agáta a Ornella, že sa k nej počas jej problémov v tehotenstve nezachoval práve pekne. Neľutuje, že dcérku má, ako priznala. "Ja som to dieťa hrozne chcela a bolo mi jedno s kým," prezradila svoje nastavenie, ktoré ale nevyznieva pre Soukupa práve lichotivo.

Na druhej strane od Soukupa vraj očakávala, že ju po jej oznámení, že je tehotná, požiada o ruku, veľmi túžila po svadbe. Podľa jej mienky si ňou bol ale natoľko istý, že sa na to neodhodlal. "Veľmi rýchle som z tej lásky vytriezvela, zhruba po prvom mesiaci a pol tehotenstva, keď som na tom nebola zdravotne dobre a on sa ku mne nesprával úplne dobre, keď som ležala v nemocnici," zverila sa Agáta. Na konci prvého trimestra totiž začala silno krvácať a musela byť preto hospitalizovaná v nemocnici. Veľmi ju vystrašilo, keď jej lekári nedávali veľa nádejí.

Zdá sa, že Rozárka je priam zázračné dieťa, keď si vybojovala život:

"Doktori mi hovorili, že na deväťdesiat percent potratím. Ja som to nechala úplne osudu. Povedali mi, že nasledujúcich dvanásť hodín buď vykrvácam ja a budú mi to musieť vziať, alebo že budem musieť dostať transfúziu. Naraz sa to lusknutím prstu zmenilo, Róza sa udržala, ja som prestala krvácať. Ale už to tehotenstvo nebolo s týmto človekom pekné," prekvapila trpkými detailmi. Nedala to však na sebe vôbec vidieť, najmä fotografie na konci tehotenstva spolu so Soukupom boli priam idylické, dokonca sa odhodlal byť aj pri pôrode. Sám Soukup sa vyjadril pred médiami, že ich dcérka bude Soukupová, ako aj Agáta. Čo tomu v prípade Agáty zabránilo, vedia oni sami najlepšie, v každom prípade je napokon Dopitová.

Najčítanejšie