Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
A dosť! Dara spravila rázne rozhodnutie, už sa s tým nebabre a nemilosrdne to UKONČILA!
Zdielať na

A dosť! Dara spravila rázne rozhodnutie, už sa s tým nebabre a nemilosrdne to UKONČILA!

Archívna reportáž

O tom, ako sa dotkli speváčky Dary Rolins (51) kritické pripomienky k výsledku jej faceliftu tváre, svedčí jej snaha o vysvetľovanie. Vyžaduje si to vraj nejaký čas, pokým všetko sadne a tvár nadobudne konečnú podobu. Aj ona sama verila, že to pôjde rýchlejšie. Čím častejšie však pridávala Dara svoje argumenty, akoby tým viac podaktorých tešilo hejtovať a provokovať. A to už speváčke praskli nervy.

​Po avizovanej pauze, keď po faceliftingu tváre oddychovala Dara Rolins v Dubaji, svoj návrat do Prahy oznámila spolu s jej fotografiami na Instagrame. Mnohých šokovala zmena jej výzoru a dali jej v komentároch najavo, že sa na seba už nepodobá a zmena nie je práve najlepšia. Podaktorí neváhali aj s drsnejšími vyjadreniami, čo sa jej dotklo. Viackrát krátko po sebe pridala na jej profile vysvetlenia, ale veľmi to nepomohlo, ba práve tým podaktorých ešte viac povzbudila.

Zastal sa jej Robert Paulat, majiteľ pražskej plastickej kliniky, ktorý konštatoval, že to bolo správne rozhodnutie pre zvýšenie jej sebavedomia, keď podstúpila najťažšiu techniku faceliftu a "výsledky sú ohromujúce". Postupne začali pribúdať aj ďalšie pozitívne ohlasy. Zostalo však viacero hejterov, ktorí si zjavne nevedia rady so svojím životom, a tak sa bavia hejtovaním úspešných. Dara sa rozhodla, že im dá stopku. "Včera v aute som si vás čítala a z mojej obývačky (instagramu) odstránila pár vulgárnych dementov. Myslela som si, že 'vás' to už prestalo baviť. To nie je o tom, že vyžadujem bezbrehý obdiv, stačí ľudský rešpekt. A zistenie, že je ho medzi nami tak málo, je také smutné…," napísala speváčka rozčarovane.

"Neroním slzy, že sa niekomu nepáčim, na to se*ie pes, štve ma tá potreba urážať. Ženy nakladajú ženám. Mamy mamám… To hlava neberie. Ale s tým asi nič neurobíme. Robte si a myslite, čo chcete, ale nezraňujte zraniteľných. Hryznite si vždy do jazyka, než vypustíte ďalší jed a niekomu ublížite," odkázala s prianím, aby mali všetci okolo seba veľa láskyplných, spokojných a vyrovnaných ľudí. "Hnevá ma ľudská krutosť a drzosť v tej všeobecnej rovine. S tým problém naozaj mám a naivne si myslím, že niečo zmením. Ale čo by som boli za ľudia, keby sme sa o to čas od času aspoň nepokúsili," ukončila svoj príspevok znechutená speváčka a dala sledovateľom jasne najavo, že sa už s hejtermi maznať nebude.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie