Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Tak predsa prišiel Brad Pitt aj o najmilovanejšiu dcéru! Shiloh sa rozhodla ako jej súrodenci!
Zdielať na

Tak predsa prišiel Brad Pitt aj o najmilovanejšiu dcéru! Shiloh sa rozhodla ako jej súrodenci!

Archívna reportáž

Zo šiestich detí bývalých manželov Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) sú už štyri plnoleté. Ich prvorodená biologická dcéra Shiloh Jolie-Pitt oslávila 27. mája 18 rokov. Staršie tri deti, Maddox (22), Pax (20) a Zahara (19), sú adoptované. Neplnoleté sú už len dvojičky Vivienne a Knox (15). Zdá sa, že bitku o deti vyhrala s Bradom Pittom Angelina, keď sa jeho priezviska chce vzdať už aj Shiloh. Hneď v deň plnoletosti podala na súd žiadosť.

​Hoci sa zdalo, že sa Brad Pitt so svojou prvorodenou biologickou dcérou Shiloh dokázal zblížiť, ba údajne chcela k nemu prísť aj bývať, pravda to zrejme už nie je a možno ani nebola. Ktovie, mohol to zapríčiniť aj jeho nový vážny vzťah s Ines de Ramon, ale Shiloh dala v deň jej plnoletosti najavo, že s otcom už nechce byť spájaná ani rovnakým priezviskom. Ako informoval denník Los Angeles Times, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt predložila na Najvyššom súde okresu Los Angeles 27. mája, v deň, keď dovŕšila 18 rokov, žiadosť o vypustenie priezviska Pitt.

Podľa denníka má byť dokonca prvá spomedzi šiestich detí slávneho hereckého páru s podaním návrhu na zákonnú zmenu priezviska. V posledných rokoch upustili od verejného používania priezviska svojho otca aj Maddox, Pax, Zahara a nedávno už aj Vivienne. Na plagáte muzikálu The Outsiders na Broadwayi bola uvedená bez priezviska Pitt. Angelina je producentkou tohto muzikálu a Vivienne bola jej asistentkou. Počas rozvodového konania s Pittom sa Angelina s vervou pustila do súdneho boja o výlučné opatrovníctvo ich detí. V roku 2021 sa ale Pittovi podarilo vybojovať spoločné opatrovníctvo, v čom mu mala ale v realite brániť. Obaja na seba podali žaloby.

Mamu deti zjavne zbožňujú, otca zrejme neznášajú:

​Podľa súdnych dokumentov, ktoré získal nedávno People, člen ochranky pracujúci pre bývalý pár, tvrdil, že Jolie mala povzbudzovať ich deti, aby sa "vyhýbali" otcovi počas jeho návštev. Zrejme trvalé negatívne vedenie detí voči otcovi, keď ich ako svedkov proti nemu ťahala na súdy ohľadom ich opatrovníctva, urobili svoje. Angelina svoj vzdor voči Bradovi prejavila podľa jeho mienky aj tým, že naschvál z pomsty predala svoju časť Château Miraval s vinicami, kde on pestuje vinnú révu a vyrába z neho svoju značku ružového vína. Podal na ňu preto žalobu, že ho tým vážne poškodila, no ešte väčšiu bolesť nepochybne pociťuje z odcudzenia s deťmi. Na druhej strane, ak by bol dokonalý otec, zrejme by až k takto radikálnym krokom deti nepristúpili...

Najčítanejšie