Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Žilková tomu nemôže uveriť! Dedičstvo jej synov totálne zmenilo!
Zdielať na

Žilková tomu nemôže uveriť! Dedičstvo jej synov totálne zmenilo!

Zdroj: instagram/VŽ

Medzi tých šťastlivcov, ktorí vlastnia v Prahe dom, patria aj bratia Navrátilovci, Vincent (27) a Cyril (35). Nie je to však celkom ich zásluhou, postavil ho ich otec, ktorý pred ôsmimi rokmi dostal mŕtvicu s fatálnym následkom. Dom bratia zdedili a dokonca aj dokončili jeho stavbu. Ich mama Veronika Žilková veľmi neverila, že to dokážu, k remeselným prácam nikdy veľmi neinklinovali, ale zrejme majú gény po otcovi, ktorý bol stavbár a mal aj firmu na stavebné práce.

​​Po rozvode Veroniky Žilkovej s Marekom Navrátilom ich dvaja synovia Cyril a Vincent zostali bývať s ňou a jej tretím manželom Martinom Stropnickým. Pred ôsmimi rokmi sa situácia ale zmenila, keď ich otec nečakane zomrel a zdedili po ňom dom v pražskej štvrti Přední Kopanina, pozemky a podiel v jeho firme. Rozhodli sa, že dokončia stavbu tohto vtedy ešte nedostavaného domu a nasťahujú sa tam. Mama ich od toho spočiatku odrádzala, neverila veľmi ich remeselnej zdatnosti. "Oni, ktorí ani nevedia, za aký koniec sa drží kladivo..," čudovala sa Žilková, no chlapci ju príjemne prekvapili. Všetko dokonalo zvládli a už aj bývajú.

Vincent sa dal na hereckú kariéru:

Poschodový dom s tehlovou fasádou a šikmou strechou má z ulice iba zopár malých okien, zrejme do technických miestností. Okolo domu je neveľká, ale dostačujúca záhrada chránená obyčajným drôteným plotom. Vo vnútri sú tri izby, veľký obývací priestor je prepojený s kuchyňou a jedálňou. Zariadený je v jednoduchom funkčnom štýle, s veľkou bielou sedačkou. Vincent si tam zariadil aj kútik na posilňovanie. O tom, že ho využíva, svedčí aj jeho vypracovaná figúra, ktorou sa rád občas pochváli aj na jeho instagramovom profile.

Veronika s jej najstarším synom Cyrilom:

Vincentovou hlavnou náplňou práce je herectvo, no je tiež talentovaným scenáristom. Ako vyplýva zo spisu z dedičského konania po ich otcovi Marekovi Navrátilovi, zdedil stopercentný podiel v spoločnosti MÁTA stavební práce, s. r. o., so základným kapitálom dvesto tisíc korún. Dom a pozemky zdedili s bratom Cyrilom na polovicu. Ale Vincent rozhodne nie je závislý len na dedičstve, poslednú dobu sa zviditeľňuje na všetky strany, so sestrou Agátou Hanychovou majú spoločný podcast a s mamou Veronikou Žilkovou vedie herecké kurzy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Café Poeta (@cafepoeta_cyril)

Pre ženu

Najčítanejšie