Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Česká speváčka netají polyamoriu, jej syn je za to v škole terčom útokov!
Zdielať na

Česká speváčka netají polyamoriu, jej syn je za to v škole terčom útokov!

Zdroj: instagram/IF

Pred zhruba tromi rokmi sa speváčka a modelka Iva Frühlingová (42) otvorene priznala k polyamorii, teda ku vzťahu s viacerými partnermi súčasne. Je vydatá už šestnásť rokov a v manželstve s pilotom Honzom im to vraj takto funguje a sú spokojní. Menej sa to už ale páči niektorým ľuďom a dotýka sa to následne aj priamo Ivinej rodiny. Má syna Adama, ktorý sa vraj stal kvôli spôsobu ich života obeťou šikany v škole od spolužiakov. Zopár mamičiek to zrejme rozoberalo aj doma pred ich zvedavými deťmi, a tie nešli ďaleko pre výsmech.

​Pôvabná česká modelka s francúzskymi koreňmi aj šarmom, Iva Frühlingová, si už v ranej mladosti užila svetovú popularitu nielen v modelingu, ale aj ako speváčka. Účinkovala spolu so slávnymi francúzskymi spevákmi a dokonca spievala aj v parížskej Olympii. Intenzívny spôsob života ju však unavoval a rozhodla sa po čase vrátiť domov. Pokračovala v kariére v českom šoubiznise, no ani tu jej psychika nápor nezvládala. Krátko bola manželkou Richarda Krajča, nedokázala však tolerovať jeho pracovnú zaneprázdnenosť a po roku sa rozviedli.

Ideálneho partnera našla v pilotovi Honzovi, ale ich spôsob súžitia je neobvyklý, obaja sú zástancami polyamorie. V ich manželstve si doprajú voľnosť. "Neverím, že niekto dokáže byť verný dvadsať, tridsať alebo päťdesiat rokov," má na to Iva pádne argumenty. "S manželom si vo vzťahu neklameme, myslím si, že je to zdravý spôsob, ako si udržať vzťah dlhodobo v chode," vysvetľovala ich nekonvenčný prístup pre eXtra.cz. Myslí si, že je to tak dobre, ale pocítila za to nepríjemné následky od troch matiek synových spolužiakov. "Nedokázala som si uvedomiť, ako môžu byť niektoré matky tak prízemné, navyše, keď som sa dozvedela, že jedna skôr predávala svoje telo v Nemecku," krútila hlavou nad zjavným pokrytectvom.

Iva sa s pokrytcami vysporiadala aj v pesničke:

Pritom je Iva proti promiskuite. Jej manžel je pre ňu aj ako najlepšia kamarátka. "Hovorím mu skoro každú minútu z môjho dňa a on mne tiež. Baví ma, ako sme k sebe úprimní a neskrývame pred sebou nič," zverila sa. Myslí si, že polyamoria nie je vo vzťahoch niečo ojedinelé, má dojem, že tak žije veľa ľudí, len si to nechávajú pre seba. "Od tej doby, čo som to povedala, tak nám začali škodiť niektoré mamičky zo školy, kam chodí môj syn. Začali škodiť aj jemu. Musela som teda dať veľkú spiatočku, čo ma veľmi mrzí, pretože si myslím, že nerobíme absolútne nič zlé," posťažovala sa Frühlingová, ktorej zrejme nedošlo, že ľudia sú rôzni a niekedy sa prílišná otvorenosť môže človeku vrátiť ako bumerang.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Fruhlingova (@iva_fruhlingova)

Pre ženu

Najčítanejšie