Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Prišiel už o dve dcéry! Brad Pitt musí predýchať aj rozhodnutie mladšej Vivien!
Zdielať na

Prišiel už o dve dcéry! Brad Pitt musí predýchať aj rozhodnutie mladšej Vivien!

Archívna reportáž

Nevraživosť medzi bývalými manželmi Angelinou Jolie (48) a Bradom Pittom (60) sa odzrkadlila aj na ich deťoch. Majú ich až šesť, z toho tri vlastné. Dcéra Shiloh (18) sa dlho cítila byť chlapcom, a tak sa aj obliekala. Zdá sa, že aj na otcove naliehanie sa začala vnímať ako žena a rozmyslela si svoju premenu na muža. Rada tancuje a vraj by sa chcela k otcovi nasťahovať. Zato jej sestry Zahara (19) a Vivien (15) s ním zjavne nechcú mať nič spoločné.

​Aj keď už od roku 2019 netvoria Angelina Jolie a Brad Pitt manželský pár, ich rozvodové konanie sa ešte celkom neukončilo kvôli majetku a deťom, ktoré by chcela mať Jolie vo výhradnej starostlivosti. Postupne však dosahujú plnoletosť, a tak onedlho už ani nebude čo riešiť. Zjavne by sa ale väčšina detí postavila na stranu matky. Najstarší Maddox (22) už od roku 2021 "nepoužíva Pitt ako svoje priezvisko na dokumentoch, namiesto toho udáva Jolie". Pred šiestimi mesiacmi už nemala ani adoptovaná dcéra Zahara uvedené priezvisko Pitt na plagáte predstavenia jej spolku Alpha Kappa Alpha na Spelman College, kde študuje.

Do tretice sa rozhodla neuvádzať priezvisko Pitt ani Vivienne, ktorá bola maminou asistentkou produkcie počas prípravy muzikálu The Outsiders, ktorý mal premiéru minulý mesiac na Broadway. Na plagáte je uvedená ako Vivienne Jolie. Informovali o tom v magazíne People. Nie je jasné, či si ona a aj jej dvaja starší nevlastní súrodenci zmenili priezvisko tým, že vypustili Pitt z ich priezviska Jolie-Pitt, aj pred zákonom, alebo ide len o gesto. Nie je tiež známe, či sa používania priezviska Pitt vzdalo dvojča Vivienne, jej brat Knox. Adoptovaný Pax (20) je už dlho známy nevraživosťou voči otcovi, najlepší vzťah s ním má Shiloh, a tak sa aspoň jedno dieťa zrejme Bradovho priezviska nevzdá.

Angelina má s deťmi veľmi blízky vzťah:

​Správy o napätých vzťahoch medzi Pittom a jeho deťmi kolujú už roky, najmä odkedy Jolie podala v roku 2016 po dvoch rokoch manželstva a 12 spoločných rokoch žiadosť o rozvod. Bolo to krátko po ich údajnom incidente počas letu v súkromnom lietadle z Francúzska do LA. Vlani v novembri mal Pax nazvať Pitta vo svojom príspevku na Deň otcov, že je "prekliatou, hroznou, opovrhnutiahodnou ľudskou bytosťou bez empatie k svojim deťom", ktoré sa pred ním "trasú strachom". Podľa súdnych dokumentov, ktoré získal nedávno People, istý človek z ochranky pracujúcej pre bývalý pár, tvrdil, že Jolie mala povzbudzovať ich deti, aby sa "vyhýbali" otcovi počas jeho návštev. Skutočne smutný koniec kedysi dokonalého páru a ich veľkej rodiny.

Pre ženu

Najčítanejšie