Polojasno
27°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Slováček to vzdal! Jeho argument je celkom rozumný, je to asi najlepšie rozhodnutie!
Zdielať na

Slováček to vzdal! Jeho argument je celkom rozumný, je to asi najlepšie rozhodnutie!

Zdroj: FB/FS

K nevhodným, až krutým vyjadreniam nemal starosta pražských Řeporyjí, Pavel Novotný (43), syn zabávača Petra Novotného (76), nikdy ďaleko. To, čo ale nedávno vyhlásil na konto ťažko chorej Aničky Slováčkovej (28), dcéry hudobníka Felixa Slováčka (81), prekročilo akékoľvek medze. Ruky preč od neho dávajú aj z vedenia jeho strany a zrejme ho odtiaľ vylúčia. Očakávalo sa, že ho dá za nevhodné slová Aničkin otec aj na súd.

​Na hudobníka Felixa Slováčka je toho už vraj v jeho živote priveľa. Po jeho vlaňajšom prekročení osemdesiatky sa na neho začali valiť problémy v súvislosti s nehodou a alkoholizmom jeho manželky Dagmar Patrasovej, no najviac ho zasiahla správa o návrate rakoviny jeho dcéry Aničky Slováčkovej. Obaja k sebe majú veľmi blízko, Anička s ním vystupuje aj na jeho koncertoch a dobre si rozumejú. Nečudo, že je na ňu veľmi citlivý a slová Pavla Novotného, že Anička zomrie, ho veľmi zasiahli. Politik Ondřej Dostál chce na neho podať dokonca trestné oznámenie za kyberšikanu.

Očakávalo sa, že Novotného poženie pred súd aj Felix Slováček. V tom čase sa ale chystal na týždeň na Maltu a vravel, že si ešte rozmyslí, či to bude riešiť, ale už vtedy poznamenal: "S prasaťom nemá cenu sa zaoberať, inak dostane príliš veľký priestor, ktorý si nezaslúži. To, čo napísal, je škaredé, veľmi škaredé a divím sa, že niečo také vôbec vypustí. Čokoľvek by som k tomu povedal by nebolo slušné, normálny človek toto neurobí". Po návrate z Malty má už jasno, že do súdneho sporu s Novotným nepôjde a má na to rozumné argumenty.

Slováčkovci sa len pred pár mesiacmi stretli spolu na pódiu:

Pre eXtra.cz Slováček svoje rozhodnutie zdôvodnil: "Úprimne, nemôžem to urobiť, že by som toho človeka žaloval. Na mňa by sa všetci zosypali, že zarábam peniaze na chorobe mojej vlastnej dcéry. Nebudem roky behať po súdoch s takým človekom. To nemá význam. Strávili by sme nad tým toľko času, že mi to za to nestojí. Na to už som starý." Samotná Anička Slováčková v relácii ShowTime k slovám Novotného povedala len sucho: "Mňa sa to vlastne osobne skoro ani nedotklo." Myslí si, že sa chce len zviditeľňovať. "Na mojej rodine to robí už dlho, my sme na to doma všetci zvyknutí a nič si už z toho nerobíme," dodala táto bojovníčka. Niet pochýb, že sa v tomto prípade jej otec rozhodl správne, zbytočne by venoval priveľa času a energie človeku, ktorý za to rozhodne nestojí.

Najčítanejšie