Jasno
22°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Druhé bábo známej českej herečky ja na svete! Dostalo skutočne jedinečné meno!
Zdielať na

Druhé bábo známej českej herečky ja na svete! Dostalo skutočne jedinečné meno!

Zdroj: instagram/EP

Sympatická česká herečka Eva Podzimková (34), za slobodna známa ako Josefíková, priviedla na svet druhú dcéru. Stalo sa tak takmer na deň presne tri roky od narodenia prvej dcérky Loty. Oznámil to na sociálnej sieti šťastný otecko Matěj Podzimek (43). Je scenárista a dramaturg, za svoju prácu bol ocenený až dvakrát Českým levom. S Evou sa vzali v júli roku 2022.

​Od konca januára hviezdila herečka Eva Podzimková v hlavnej úlohe seriálu Sedm schodů k moci. V rozhovore pre reláciu Showtime vo februári prekvapila, keď sa pochválila druhým tehotenstvom. "Viete to ako prví, pretože my s manželom nie sme úplne oznamovacie typy. Sme na ceste stať sa dvojnásobnými rodičmi. Snažím sa cvičiť, lepšie sa o seba starať a odpočívať," prezradila. Pred pár dňami už Eva porodila, o čom informoval jej manžel na sociálnej sieti: "Okolo Evy už obieha druhá planéta. Volá sa Berta! Sme šťastní a ďakujeme. Eva, Lotka, Berta, Matěj." Dievčatko tak dostalo skutočne ojedinelé, no dá sa povedať, že historicky v Česku pomerne tradičné meno. Nemecký nádych má meno staršej dcérky, ktorá sa volá Lota.

​Dvojnásobná mama si chce dať načas od práce pokoj. "Rodina to bude určite viac vyžadovať, pretože dve deti sú iste rozdiel oproti jednému dieťaťu," uviedla pred časom úspešná pôvabná herečka. "Robí mi radosť dcéra, ako rastie, i to, že sa teší na súrodenca. Všetci sa tešíme na súrodenca. Robí mi radosť aj to, že pomaličky miznem z divadla a oddávam sa hniezdeniu, príprave a kľudu. Robí mi radosť odpočinok," zverila sa tieý v období príprav na druhé bábo. "Ja aj manžel máme súrodenca. Obaja máme sestru, takže pre nás bolo celkom prirodzené uvažovať o konečnom počte členov rodiny štyri," mala v tom Eva jasno.

Toto o sebe Eva prezradila pred pár mesiacmi:

Pre časopis Téma po narodení prvej dcérky priznala: "Všetko okolo materstva je totálne nová dimenzia, niečo, o čom do tej doby nemáte žiadne poňatie. Prekvapilo ma všetko, miera strachu, ktorý môže mať človek, miera lásky aj miera nejakej trpezlivosti, to, ako s vami môžu lomcovať hormóny. Tiež sa ukázalo, že s materstvom prichádza aj pochopenie vlastných rodičov, ich uznanie, ale aj nejaké rozpory. Každopádne moje vlastné rodičovstvo prehĺbilo môj vzťah s mojimi rodičmi," vysvetľovala sympatická herečka, ktorá sa už raduje zo skompletizovania rodiny.

Pre ženu

Najčítanejšie