Jasno
23°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Kríza v treťom manželstve Brzobohatého?! Zbytočne dramatizuje, hovorí Daniela!
Zdielať na

Kríza v treťom manželstve Brzobohatého?! Zbytočne dramatizuje, hovorí Daniela!

Archívna reportáž

Práve tento škandál zrejme spojil Ondřeja a Danielu ešte viac

Ani v prípade známych manželov, moderátorky Daniely Brzobohatej (45) a hudobníka Ondřeja Brzobohatého (41), ktorí si povedali svoje áno len vlani v septembri, nie je všetko ideálne. Obaja sú však natoľko zrelí, že sa vedia nad ich slabosťami povzniesť a dokonca sa na nich aj zasmiať. A Daniela sa o tom nebojí otvorene hovoriť.

​Ešte pred rokom zrejme nemala populárna dvojica jasnú predstavu či a kedy sa vazmú, ale udalosti nabrali rýchly spád po odhalení, že má Ondro záľubu v prezliekaní sa za ženu. Daniela ho vtedy podržala a možno aj to prispelo k jeho rozhodnutiu, že ju v máji požiadal o ruku. Vybral si na to nádherné Maldivy. Nečakali potom dlho na svoje "áno" a už v septembri mali romantickú svadbu v talianskom Lago di Garda a vyzerali šťastne a spokojne. Obaja otvorene hovorili aj o ich túžbe po spoločnom dieťatku.

Možno aj kvôli tomu sa Daniela rozhodla skončiť s jej náročnými pracovnými záväzkami a zostala ako moderátorka na voľnej nohe. Občas sa ale ani v súkromí s Ondrom adrenalínu celkom nevyhne, ako nedávno priznala v podcaste Bublina. "Už od začiatku som dokázala identifikovať niektoré veci, pri ktorých som si hovorila, že by mi mohli prekážať. Ale potom som si povedala, či je to pre život tak dôležité," otvorene povedala Daniela pre ŽivotVČesku.cz a snáď sa to Ondřeja veľmi nedotklo, keď dodala, že je "občas hysterický". Od syna hercov ale hádam ani nemohla čakať chladnú hlavu.

Daniela a Ondřej sú skutočne veselý pár:

​"On má ešte takú vlastnosť, že sa dokáže samonaštvať, pretože ja nemám rada hádky, a keď mám pocit, že by som povedala, čo by ma za desať minút mrzelo, tak radšej mlčím, a ako má proti sebe tú mlčiacu Danielu, tak sa dokáže sám vytočiť," zverila sa sympatická moderátorka. "On toto drama queen má, ale nepoznám umelca, ktorý by to tak nemal," prejavila Daniela pochopenie nad touto jeho stránkou povahy. Na druhej strane ale oceňuje, že "o hodinu príde a ospravedlní sa, že to prehnal" a po hneve už niet stopy. V ich vzťahu nikdy nechýba zmysel pre humor i nadhľad a tieto vlastnosti ju na Ondrovi vraj zaujali hneď, ako sa spoznali. Zdá sa, že títo dvaja sa skutočne našli.

Najčítanejšie