Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Ten sa nevydaril! Syna hviezdneho herca hľadá polícia pre napadnutie vlastnej matky!
Zdielať na

Ten sa nevydaril! Syna hviezdneho herca hľadá polícia pre napadnutie vlastnej matky!

Archívna reportáž

Nicolas sa stal prednedávnom opäť otcom

V Los Angeles momentálne vyšetrujú orgány činné v trestnom konaní pikantný prípad násilia, ktorého sa mal dopustiť najstarší syn hollywoodskeho herca Nicolasa Cagea (60), 33-ročný Weston Cage. Údajne zaútočil na vlastnú matku Christinu Fulton (56) v jej dome a spôsobil jej aj monokel pod okom. Hľadá ho polícia, lebo z miesta incidentu ušiel. Hrozí, že ho obvinia z trestného činu. Jeho matka proti nemu odmieta vypovedať.

​Aj keď deťom hviezdnych rodičov po finančnej ani materiálnej stránke zväčša nič nechýba, počas ich vyrastania im zaneprázdnení rodičia neraz nemôžu poskytnúť toľko času, ako by potrebovali. To je zrejme aj prípad najstaršieho syna hollywoodskeho herca Nicolasa Cagea. Westonova matka, modelka a herečka Christina Fulton, tvrdí, že syna vychovala ona, lebo jeho otec bol zaneprázdnený kariérou. Weston ale už dlhú dobu trpí psychickými problémami a teraz ju údajne aj napadol. Chcela ho pritom vraj podporiť a poskytnúť mu pohodlie u nej doma v jeho ťažkej emocionálnej chvíli.

Verbálny spor medzi matkou a synom sa údajne zmenil na fyzický. Do domu mali byť privolaní záchranári so sanitkou, aby poskytli Fulton pomoc, pričom odmietla prevoz do nemocnice. Vyšetrovatelia prípadu tvrdia, že Weston bol už v čase, keď polícia dorazila na miesto, preč a orgány činné v trestnom konaní až po vyšetrení určia, či sa to bude považovať za trestný čin. Weston mal už v minulosti problémy s duševným zdravím, v roku 2011 ho kvôli násilnostiam umiestnili na psychiatrii.

Weston sa pokúša aj o spevácku kariéru:

Narodil sa po dvoch rokoch vzťahu jeho matky a otca, ale keď mal jeden rok, sa rozišli. Nicolas svojho syna chválil, aký je talentovaný v hudbe, varení a vraj je aj dobrým otcom. Weston má dvoch synov, Luciana (9) a Sorina (7) s prvou manželkou, a dvojičky, dcéry Cyress a Venice (4), s druhou manželkou Hil Arounian, ale už spolu tiež nežijú. Jeho matka Christine ju vlani v novembri obvinila z podvodu so súdnym zákazom, ktorý má brániť Christine vidieť vnučky, ako aj zo sprenevery 100 tisíc dolárov. Hil podľa nej manipulovala a emotívne zneužívala Westona počas jeho zraniteľného obdobia, keď sa zotavoval z psychických problémov, aby ho od nej odcudzila. Vlani so synom spustili predaj ich kozmetickej línie, ale Hil začala proti nim kampaň a očierňovala ich. Možno práve to spôsobuje napätie aj medzi nimi, ktoré vyústilo až do násilia. V každom prípade, násilnosti voči vlastnej matke nie sú ospravedlniteľné ničím.

Wes zverejnil príspevok zjavne spojený s udalosťou, no nič konkrétne, ani ospravedlnenie, nepíše:

Najčítanejšie