Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
To je ale prekvapenie! Len 20-ročná herečka sa vydala za syna rockovej hviezdy!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Len 20-ročná herečka sa vydala za syna rockovej hviezdy!

Zdroj: Instagram

Keď ho miluješ, nie je čo riešiť... Azda to si povedala slávna herečka Millie Bobby Brown (20) a rozhodla sa povedať "áno" synovi hviezdneho rockera Jona Bon Joviho (62), modelovi Jakeovi Bongiovimu (22). Sobášny obrad mal prebehnúť v utajení minulý víkend len v úzkom rodinnom kruhu. Pôvabná nevesta sa stala známou už v dvanástich rokoch, keď začala účinkovať v seriáli Stranger Things. Poponáhľala sa aj so svojou svadbou a snáď to mladomanželom vyjde na celý život.

​O romantickej láske medzi Millie Bobby Brown a Jakeom Bongiovim, sa hovorí už od júna 2021. Vtedy Jake zverejnil na Instagrame ich spoločnú selfie. V tom istom mesiaci ich spolu videli ruka v ruke na prechádzke v New Yorku. V lete boli na jachte v Sardínii a v novembri Millie zdieľala ich spoločnú fotografiu z London Eye kolesa, kde si v objatí dali bozk. Oficiálne sa spolu objavili prvýkrát až v marci 2022 na červenom koberci na udeľovaní cien British Academy v Londýne, neskôr v máji aj v New Yorku na premiére Stranger Things.

Začiatkom roku 2023 Millie označila na Instagrame Jona za "partnera na celý život" a on ju na jej narodeniny vo februári nazval "dievča jeho snov" a že ju "miluje viac, ako sa dá napísať slovami ". Intenzívne prežívanie ich lásky vyústilo až do ich zasnúb vlani v apríli. V auguste sa herečka zverila, že plánovanie svadby považuje za "zábavné" a dodala, že je to jej "vzrušujúce obdobie v živote". Detaily si ale chce zachovať v súkromí. V marci tohto roku jej herecký kolega Matthew Modine prezradil, že ju bude za Jona oddávať on a má na to aj licenciu, a vraj už pre nich napísal aj manželský sľub.

Millie sa preslávila už ako dievčatko v seriáli Stranger Things:

Sobáša sa podľa People zúčastnili rodičia z oboch strán páru. "Bola to veľmi nenápadná, romantická záležitosť s ich najbližšou rodinou," uviedol zdroj s tým, že mladomanželia plánujú väčšiu svadbu koncom roka. Ženíchov otec Jon Bon Jovi sa pred pár týždňami vyjadril k námietkam, že sú obaja na manželstvo primladí. "Neviem, či na veku záleží," uviedol a zároveň dal radu, že ak niekto nájde toho správneho partnera, mali by spolu rásť. "Myslím si, že všetky moje deti našli partnerov, o ktorých si myslia, že môžu rásť spolu a máme ich všetkých radi," dodal. "Millie je úžasná," vyjadril neveste svoj obdiv a jeho syn je "veľmi, veľmi šťastný". Tak nech im to vydrží.

Najčítanejšie