Jasno
27°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Beckhama prenasledoval doslova kŕdeľ fanúšičiek, TENTO detail ale ľudí poriadne šokoval!
Zdielať na

Beckhama prenasledoval doslova kŕdeľ fanúšičiek, TENTO detail ale ľudí poriadne šokoval!

Archívna reportáž

Bývalý anglický stredopoliar a celosveto preslávený futbalista David Beckham (49) má nového koníčka. Nikto by asi v minulosti nečakal, že si tento rodený Londýnčan tesne pred päťdesiatku obľúbi chov hydiny na jeho obrovskom rodinnom hospodárstve na vidieku. Niekoľko sliepok a jedného kohúta dostal ako darček na ostatné Vianoce od manželky Victorie (50). K tomu pridala na preštudovanie aj praktickú knihu o chove a zdá sa, že to vzal vážne.

​Vidiecky život si počas jarných slnečných dní užíva David Beckham naplno. Pre svoje sliepky a kohúta zriadil na pozemku ich rodinného vidieckeho sídla v Cotswolds kurník a okolo neho ohradu. V marci sa pochválil na svojom instagramovom profile videom, ako zbiera prvé vajcia od sliepok, ktoré mu darovala manželka Victoria na Vianoce. Priznal, že to je pre neho veľmi vzrušujúci okamih. Nato mu jeden zo sledovateľov odpísal, že ho chváli za jeho nadšenie z chovu hydiny a vtipne dodal: "Vaše nadšenie ma nadchýna".

Aktuálne sa vo videu opäť pochválil jeho sliepkami. Otvoril dvierka na ohrade okolo kurníka a vypustil odtiaľ jeho osadenstvo. Zdá sa, že si ho jeho sliepky zamilovali. Keď sa totiž potom vybral na prechádzku medzi úhľadne upravenými hriadkami zeleniny v blízkosti kurníka, všetky sa vybrali za ním. David oblečený v bielej košeli si po chvíli čupol a prihovoril sa im, čo ich ale na chvíľu zjavne zaskočilo. Hneď nato mu prišlo viacero lichotivých komentárov ako "Aj sliepky vedia, že je ten chlapec nádherný", či "Nečudujem sa, že ťa tak posadnuto sleduje taká kopa sliepok".

Beckhamovci sú skutočne celebritná família:

​Ale našli sa aj kritické poznámky k Davidovmu výzoru. Vo videu na jeho tvár prudko svietilo slnko, čo spôsobilo, že mu bolo vidieť každú vrásku. "Na dennom svetle vyzerá aspoň o desať rokov starší," poznamenala jedna kritička. "Vyzerá strašne na muža pred päťdesiatkou," pritvrdila ďalšia. Iná poukázala na jeho údajné plastické zásahy na tvári. "Všetky tie procedúry ho urobili oveľa starším," konštatovala. On si z toho hlavu iste nerobí, napokon, vyzerá fantasticky, nech si hovorí kto chce, čo chce. A aj jeho sliepky majú evidentne podobný názor.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Najčítanejšie