Polojasno
26°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Toto zabolí! Mladá kráska vymazala svojho hviezdneho otca zo svojho života!
Zdielať na

Toto zabolí! Mladá kráska vymazala svojho hviezdneho otca zo svojho života!

Archívne video

Z dcéry hviezdneho herca Toma Cruisa (61) a herečky Katie Holmes (45), Suri, je už osemnásťročná plnoletá slečna. Svojho slávneho otca nevidela už roky, ich posledná verejne spoločná fotografia je z roku 2013. A zjavne nechce, aby ich spájalo akékoľvek viditeľné puto, vrátane mena. Na plagáte s menami účinkujúcich v školskom muzikáli Head Over Heels je uvedená ako Suri Noelle, čo je stredné meno je mamy.

​Po rozchode s Tomom Cruisom sa Katie Noelle Holmes usadila spolu s dcérou v New Yorku. Údajne nesúhlasila, aby ich dcéra Suri nastúpila do scientologickej školy, ako to plánoval jej otec. Suri v apríli oslávila plnoletosť a na jeseň by mala nastúpiť na štúdium na vysokej škole, ale zatiaľ neprezradila, kde a čo bude študovať. Zdá sa, že zdedila po rodičoch herecký talent a navyše aj krásne spieva. Jej hlas zaznel v úvodných titulkoch dvoch filmoch jej mamy, romantickej dráme z roku 2022 Alone Together a Rare Objects.

Na elitnej súkromnej škole, kde končí štúdium, si Suri zahrala v rámci školskej produkcie Morticiu Addams v The Addams Family: A New Musical. So školou sa teraz lúči úlohou v muzikáli Head Over Heels. Na plagátoch však jej priezvisko Cruise nevidieť, uvedená tam je ako Suri Noelle, čo je stredné meno jej mamy, Suri sa prosto zbavila tejto viditeľnej spojitosti s otcom. Jej mama je na ňu a jej talent veľmi hrdá. V roku 2022 povedala pre InStyle: "Tak veľmi ju milujem. Mojím najväčším cieľom vždy bolo vychovávať ju k individualite, aby bola na 100-percent sama sebou, silná, sebavedomá a uvedomovala si to."

Vzťah Holmes a Cruisa skončil veľmi rýchlo:

​Katie porodila Suri v apríli 2006, sedem mesiacov po svadbe s Tomom Cruisom. V júni 2012 požiadala o rozvod a presťahovala sa aj s dcérou do New Yorku. kde sa hneď zaregistrovala v katolíckom kostole. Práve náboženstvo malo byť hlavným problémom v ich vzťahu. Cruis je popredným členom Scientologickej cirkvi a po ich rozchode sa prestal stýkať ako s Katie, tak aj Suri. Ako uviedol zdroj pre Page Six: "Hviezda filmu Top Gun dcéru už veľmi dlho nevidela a nie je súčasťou jej života. Toto je jeho strata, jeho problém. Musí mať ozaj vymytý mozog." Ani nečudo, že sa k nemu Suri radšej nehlási, no pre každého otca by to malo byť memento...

Najčítanejšie