Jasno
27°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Ivana Gottová prekvapila! Po jej boku sa zjavila známa kráska!
Zdielať na

Ivana Gottová prekvapila! Po jej boku sa zjavila známa kráska!

Archívna reportáž

Všetko nasvedčuje tomu, že sa Ivana Gottová (48) bude tento rok naplno sústrediť na aktivity na počesť jej zosnulého manžela Karla Gotta. Nedávno avizovala, že sa v novembri uskutoční spomienkový koncert s názvom Karel Gott - jeho písně žijí dál, na pripomenutie dvoch významných dátumov. Tento rok by sa majster dožil 85 rokov a uplynie päť rokov od jeho skonu. Zároveň pribudla "do rodiny" nová tvár.

​Hlavnou náplňou práce je pre Ivanu Gottovú udržiavať pamiatku na jej zosnulého manžela, speváckej legendy Karla Gotta. Avizované otvorenie jeho múzea vo vile Bertramka sa pre vzniknuté komplikácie odkladá na neurčito, ale nielen ako kompenzáciu vdova po Gottovi nedávno ponúkla niečo iné. "O spomienku na Karla tento rok na jeseň určite neprídete. Nemôžeme a ani nebudeme opomínať tento významný rok Karlových nedožitých 85. narodenín a 5. výročie jeho odchodu. Preto vás všetkých čo najsrdečnejšie pozývame do pražskej O2 arény 5. novembra 2024 na výnimočný spomienkový koncert," oznámila s radosťou.

Ivana Gottová sľubuje, že na koncerte "vystúpi celý rad hudobných hviezd, i celkom nečakaných". Pridala aj prísľub, že "aspoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 arény predsa len prenesieme". Odteraz ale zrejme všetko okolo tohto koncertu presunie do rúk novej hovorkyne Karel Gott Agency s.r.o.. Po hovorcoch Anete Stolzovej a Lukášovi Sapíkovi na ich miesto nastúpila atraktívna mladá žena Eliška Kolářová a jej marketingová agentúra. Ivane ju mali odporučiť jej priatelia.

Bude to už päť rokov od skonu majstra:

​Eliška Kolářová spolupracuje s developermi, realitkami aj športovými tímami a venuje sa aj gastronómii. Má mať aj skúsenosti s marketingovými kampaňami, sociálnymi sieťami a grafickým dizajnom. Svojho času pôsobila v Českej televízii, stala sa aj influencerkou na sociálnych sieťach. Rada predvádza aj svoju štíhlu vypracovanú postavu. Je manželkou bývalého obrancu hokejového tímu HC Sparta Praha, ktorý v súčasnosti vedie hokejovú školu. Ivana si rozhodne vybrala dobre, mladá kráska rozhodne dokáže získať pozornosť.

Najčítanejšie