Polojasno
25°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Hviezdny český herec sa v tajnosti oženil! Modrooký fešák si vybral ozaj dobrú partiu!
Zdielať na

Hviezdny český herec sa v tajnosti oženil! Modrooký fešák si vybral ozaj dobrú partiu!

Archívna reportáž

Po pôvodnom utajovaní vyšlo najavo, že sa známy český herec Lukáš Vaculík (61) aktuálne po druhýkrát oženil. Vzal si výrobnú riaditeľku a producentku známej súkromnej televízie Luciu Kršákovú (46). V osemdesiatych rokoch minulého storočia bol s jeho prenikavo modrými očami idolom mnohých dievčat a žien. Prvé manželstvo, počas ktorého sa mu narodil syn Lukáš (18), mu nevyšlo. Na Slovensku má nemanželskú dcéru Alexandru (35).

​Svoj súkromný život si Lukáš Vaculík chráni. Dlho tajil, že sa v roku 2014 rozišiel so svojou vtedajšou manželkou Petrou Křížovou (46), s ktorou sa oženil v roku 2006. Údajne udržiavajú priateľský vzťah a o ich syna sa snažili starať spoločne. Exmanželovi jeho vzťah s Luciou Kršákovou, s ktorou sú spolu už nejaký čas, vraj dopraje. A ako vyšlo najavo, vzťah práve spečatili sobášom.

Nebyť toho, že Lucie nosí na ruke obrúčku, málokto by sa dozvedel, že sa tajne už pred časom vydala. Zdroj z blízkosti čerstvej Vaculíkovej manželky ich sobáš pre Blesk potvrdil. "Je to tak, Lucka si Lukáša vzala. Úzkostlivo sa to snažili ututlať, ich svadba bola ako akcia tajných služieb," prezradil. Vyjadrili sa k tomu aj pracovníci zo súkromnej televízie, kde je Lucia Kršáková výrobnou riaditeľkou a producentkou. "Je to pravda. Je to čerstvá záležitosť, ani jeden z novomanželov sa k tomu ale nechce vyjadrovať," odkázali Blesku. "Nedalo sa nevšimnúť, že do práce chodí už niekoľko týždňov s prstienkom," povedala jedna jej kolegyňa.

Lucie Kršáková pochádza z vplyvnej a zámožnej rodiny zo Slovenska. Jej otec, režisér Peter Kršák, bol v roku 1993 zakladateľom spoločnosti, z ktorej vzišla úspešná súkromná televízia. Do partie prizval aj ambiciózneho scenáristu a jeho asistenta Vladimíra Železného a spravil z neho generálneho riaditeľa. Po jej odpredaji získal milióny. Nejakú dobu tam pôsobila aj jeho dcéra Lucia, neskôr načas aj vo verejnoprávnej televízii. S Lukášom sa zrejme spoznali v dobe, keď v rokoch 2017 až 2019 nakrúcal seriál. 

Najčítanejšie