Polojasno
18°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Eminem vydával dcéru! Venoval jej tanec, no za TOTO ho ľudia poriadne sfúkli!
Zdielať na

Eminem vydával dcéru! Venoval jej tanec, no za TOTO ho ľudia poriadne sfúkli!

Archívna reportáž

Minulý víkend sa konala svadba Hailie Jade Scott (28), dcéry slávneho rapera Eminema (51). Po siedmich rokoch chodenia oficiálne zviazala svoj život s priateľom Evanom McClintockom. Nevesta bola v bielych svadobných šatách krásna a priam žiarila od šťastia. Ako sa patrí, ani otecko na svadbe nechýbal a s dcérou si strihol aj sólo svadobný tanec. No ostal verný svojmu imidžu, za čo ho mnohí poriadne skritizovali.

​Jediné biologické dieťa hviezdneho rapera Eminema, dcéra Haile Jade Scott, sa pred pár dňami vydala za svojho dlhoročného priateľa po tom, čo sa minulý rok vo februári zasnúbili. Na rozdiel od zbytku rodiny sa s ňou nespájajú žiadne výstrednosti, vyštudovala psychológiu na Michigan State College a je známou influencerkou s vyše tromi miliónmi sledovateľov. Má aj svoj vlastný podcast Just a Little Shady, ktorý spustila pred dvomi rokmi. Eminem ju spomínal vo viacerých jeho skladbách a ako šesťročná si s ním aj zaspievala v hite My Dad's Gone Crazy.

Svojho času sa Eminem vyjadril, že jeho dcéra bola pre neho "skutočným budíčkom". Pre britskú publikáciu Q povedal: "Prinútila ma urobiť niečo so svojím životom, snažiť sa o 10 kvadriliónkrát viac ako predtým." Je hrdým otcom a výchovu jeho detí vraj považuje za svoj najväčší úspech. Hailie má k otcovi podľa jej slov "veľmi blízko" a s láskou spomína na svoje detstvo. Podporuje ho v kariére a spolu s ním sa v novembri 2022 zúčastnila na ceremónii v LA, keď ho uviedli do Rock & Rollovej siene slávy.

Eminem sa skutočne netváril veľmi srdečne:

Na svadbe sa zúčastnili okrem úzkeho kruhu rodiny aj raperi 50 Cent, Dr. Dre a Jimmy Iovine. Haile zdieľala na Instagrame aj pár fotiek. Na jednej ju slávny otec oblečený v tmavom obleku viedol na tanečný parket, kde si spolu zatancovali prvý svadobný tanec. "Lepšiu a krajšiu víkendovú oslavu sme si ani nemohli želať," uviedla vo svojom príspevku. "Bolo tam veľa smiechu a úsmevov, preliatych toľko šťastných sĺz, a bolo cítiť toľko lásky. Evan a ja sme tak vďační za celú rodinu a priateľov, ktorí pricestovali, aby nás podporili a boli súčasťou tejto novej kapitoly nášho života ako manžela a manželky," vyjadrila Eminemova dcéra svoje nadšenie z jej veľkého dňa. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Jade (@hailiejade)

Hoci niet pochýb, že aj jej otec musel byť dojatý a šťastný, ako správny drsný raper a žijúca legenda ostal verný svojmu imidžu. Nevedno, či sa počas dňa tváril aj "normálne" a šťastne, ale na fotkách má svoj obvyklý stuhnutý výraz bez náznaku úsmevu a tmavé okuliare ako bonus. Pochopiteľne, ľudia si to všimli. Časť sa dobre pobavila, no časť mu to vyčítala, že aspoň v taký významný deň by sa nemusel stavať do pózy... Nuž, život legendy nie je jednoduchý, zdá sa!

Najčítanejšie