Polojasno
18°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Koniec nádejám! Sexi herec priznal, že je zaľúbený do TEJTO krásky!
Zdielať na

Koniec nádejám! Sexi herec priznal, že je zaľúbený do TEJTO krásky!

Archívna reportáž

Po rozchode hollywoodskeho herca Jasona Momoa (44) s Lisou Bonet (56) ho spájali s rôznymi ženami. Spomínali sa herečky Kate Beckinsale (50) či Eiza González (34), ale oficiálne sa priznal k láske až teraz. O novom vzťahu sa začalo prvýkrát špekulovať začiatkom mája, keď sa Momoa zúčastnil podujatia Basingstoke Comic Con v Anglicku a fanúšikom tajomne naznačil, že je už nejaký čas zadaný.

Ani nie po dvoch týždňoch odkedy sa Jason Momoa priznal k novému vzťahu, zdieľal aktuálne vo svojom príspevku na Instagrame zábery s portorickou herečkou Adrie Arjone Torres (32). Tešil sa z cesty po Japonsku, kde prežil "ďalšie úžasné dobrodružstvo s mojou láskou". Na jednej fotografii Jason objíma Adriu keď sedia v reštaurácii, na druhej sa spolu smejú, a na ďalšej stojí Arjona v obchode s motorkami. "Japonsko, si môj splnený sen," vyznal sa herec.

Zdroj z blízkosti Momou uviedol pre People, že "je to skutočné" a "záleží mu na nej". Adria "je k nemu milá " a "je to úprimná osoba a prirodzená ako on". Obaja majú vraj zmysel pre humor a sú "navzájom spriaznení". Arjona je veľmi populárna herečka, zahrala si hlavné postavy vo filmoch ako Hit Man, Pacific Rim: Uprising , 6 Underground , The Absence of Eden a Father of the Bride z roku 2022 a ďalších, ako aj v televíznych seriáloch Emerald City, Good Omens či Andor. Jej otcom je slávny latinskoamerický spevák a skladateľ Edgar Ricardo Arjona Morales (60).

Adria je skutočne krásna žena, podobná Jasonovej exmanželke:

Adria Arjona sa iba vlani rozišla s právnikom Edgardom Canalesom, za ktorého sa vydala v roku 2019. V roku 2020 sa spolu zúčastnili na oscarovej afterparty Vanity Fair, ale inak svoj vzťah držali v súkromí. Momoa sa s Adriou pozná už dlhšiu dobu, obaja prvýkrát spolupracovali v roku 2019 pri nakrúcaní thrileru Netflixu Sweet Girl, kde si Arjona zahrala Momoovu manželku. Prvýkrát ich spolu vyfotili vlani v októbri na motorke. Momoa sa po vyše troch rokoch odlúčenia od manželky Lisy Bonet definitívne rozviedol tento rok v januári. Majú spolu dcéru Lolu (16) a syna Nakoa-Wolfa (15). Všetci spolu vychádzajú dobre. Adria Arjona je bezdetná, ale na deti má ešte dosť času.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Najčítanejšie