Skoro jasno
17°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Agáta dlží vlastnej dcére?! Prachař vytiahol na súde tento prekvapivý problém!
Zdielať na

Agáta dlží vlastnej dcére?! Prachař vytiahol na súde tento prekvapivý problém!

Archívna reportáž

Minulý týždeň bol pre influencerku Agátu Hanychovú (39) veľmi náročný. V utorok sa konal súd s Jakubom Prachařom (40) ohľadom ich dcéry Mii (6), na druhý deň pre zmenu absolvovala súd s Jaromírom Soukupom (55) a riešili rodičovskú starostlivosť o ich ročnú dcérku Rozárku. Navyše synovi Kryšpínovi (12) operovali nohu. Agátu vraj sklamalo, že sa obaja oteckovia proti nej spikli. Prachař otvoril na súde ešte jednu zaujímavú tému.

​Aj na všeličo zvyknutú a ostrieľanú Agátu Hanychovú je toho posledné mesiace priveľa. Oteckovia jej dcér Mii a Rózy sa s ňou súdia o ich výživné a výchovu. Minulý týždeň došlo konečne k súdnemu verdiktu a všetky strany sú údajne spokojné. Obaja oteckovia budú platiť na dcéry 25 tisíc korún mesačne, z toho 10 tisíc priamo na Hanychovej účet a 15 tisíc na účet zriadený pre ich dcéry. Jakub Prachař ale údajne chcel, aby Mii vložila na účet peniaze aj jej matka.

Ako uviedol dôveryhodný zdroj pre Expres.cz, ktorý má mať informácie priamo zo súdnej siene, Miinmu otcovi sa vraj nepáči, že Agáta ich dcéru prezentovala v jej reklamách na Instagrame a myslí, že má voči nej za to dlh. "Prachař požaduje, aby peniaze z reklám na Instagrame, v ktorých figurovala či figuruje Mia, šli na účet jeho dcéry," prezradil nemenovaný zdroj. Herec mal tiež upozorniť na Agátine veľké zárobky z jej nového podcastu Agáta a Ornella na HeroHero. "Agáta sa hrala na chuderku, čo zarába len 15 tisíc mesačne," prezradil informátor zo súdu, ktorý nechcel byť menovaný. Pritom je známe, že za podcast si delia s Koktovou až zhruba 10tisíc eur mesačne.

Jakub má zatiaľ len jednu dcéru a otcovstvo si užíva:

​Napokon sudkyňa Dana Enochová minulý týždeň vo verdikte vyriekla: "Pokiaľ ide o dlh matky voči neplnoletej, tam bolo riadenie zastavené k späťvziatiu s odkazom na § 3 Zákona o zvláštnych súdnych konaniach." Pokým doteraz platil Jakub Prachař výživné na Miu vo výške 10 tisíc korún, odteraz mu súd nariadil novú sumu, a to spomínaných 25 tisíc korún, z toho 15 tisíc na dcérin účet. "Matke sa výživné nestanovuje," uviedla sudkyňa. Keďže majú obaja rodičia dcéru v rovnomernej striedavej starostlivosti, zdá sa, že súd vo svojom verdikte jednal v prospech matky. Bez povinnosti vložiť dcére peniaze na účet obišla napokon aj Agáta, súd návrh ani neprejednával.

Najčítanejšie