Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Agáta smutne konštatuje: Spikli sa proti mne! No TÁTO zrada ju zamrzela najviac!
Zdielať na

Agáta smutne konštatuje: Spikli sa proti mne! No TÁTO zrada ju zamrzela najviac!

Archívna reportáž

Otcovstvo si užíva, ale s matkou dcéry to až také ideálne nie je

Zo svojho súkromného života si Agáta Hanychová (39) urobila na sociálnej sieti biznis, ktorý jej dobre vynáša. Iba nedávno spostila spolu s Ornellou Koktovou (31) podcast Agáta a Ornella, kde spolu klebetia o všeličom, ale najčastejšie o ich súkromí. Agáta má poslednú dobu ťažké srdce na oteckov jej dvoch dcér, Jakuba Prachařa (40) a Jaromíra Soukupa (55), minulý týždeň sa s obomi súdila a v podcaste sa vyžalovala, ako sa proti nej spikli.

​Na protichodné tvrdenia Agáty Hanychovej si už asi jej sledovatelia zvykli a neriešia to. Krátko po verdikte súdu o úprave pomerov, styku a výkonu rodičovskej zodpovednosti ako v prípade Mii, tak deň nato malej Rozárky, tvrdila, že všetko dopadlo podľa jej predstáv. Súdu s Jakubom Prachařom sa nezúčastnila, vraj sa už vopred na všetkom dohodli. Ako starostlivá matka dala prednosť synovi Kryšpínovi, ktorého odviedla do nemocnice na operáciu nohy. Na druhý deň, keď sa konal súd s Jaromírom Soukupom, pre zmenu nepočkala do konca a na motorke vybehla za synom, ktorý sa prebúdzal z narkózy po operácii. V podcaste Agáta a Ornella sa ale prekvapivo posťažovala, že je z verdiktov súdu sklamaná.

"Ja som na prvom súde nebola, pretože som tam byť nemusela. Myslím si, že preto si platím právnika, aby som tam nemusela chodiť. Ale keď som videla tých dvoch nas*atých a zlých chlapov ako sa na mňa kukajú, akože som urobila tú najhoršiu vec na svete, a ja som im vlastne len porodila dve dievčatá," skonštatovala trpko. Na súde chcela vybojovať vyššie sumy výživného pre dcéry, ako obom oteckom určil súd, čo sa aj podarilo. Nebola ale spokojná so striedavou starostlivosťou. "Oni sa spikli proti mne, čo som sa dozvedela na súde, kde advokátka Jaromíra priznala, že si ich advokáti medzi sebou urobili pakt," prekvapila Hanychová.

Agátine dcéry sú centrom sporu ich rodičov:

​Pritom vraj Prachař nemal nikdy pre Soukupa pekné slovo. "Oni sa ukázali ako bezcharakterní ľudia. Ja si myslím, že Jakub je veľmi úspešný vo svojej práci, nemusí nám závidieť Herohero, Jaromír si tiež založil Herohero," pripisovala obom neprajnosť jej zárobkov z podcastu. No čo ju možno najviac zaskočilo, bol fakt, že sa na súde objavil jej exmanažéra Pepino ako Jakubov svedok. Agáta to zjavne ťažko nesie a tvrdí, že by vraj bez nej "pracoval stále na benzínke". "Takže sa mi zdá, že si každý na mne ukrojil niečo a potom sa títo traja proti mne zomknú," rozhorčovala sa nad osudom. Na druhej strane, asi všetci chápu, že ani s ňou to asi nebude celkom jednoduché...

Najčítanejšie