Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Zbiera Soukup frajerky po Dopitovi?! Agáta šokovala priznaním o jeho údajnej priateľke!
Zdielať na

Zbiera Soukup frajerky po Dopitovi?! Agáta šokovala priznaním o jeho údajnej priateľke!

Archívna reportáž

Aj keď influencerka Agáta Hanychová (39) už pre svojho expartnera Jaromíra Soukupa (55) nemá ani jedno pekné slovo, veľmi rada sa o ňom vyjadruje v jej streamoch aj podcaste Agáta a Ornella. Zdá sa, že to Soukup registruje a baví sa na tom. Veď iba nedávno Agáta tvrdila, že Jaromír chodí s jej bývalou kamarátkou Gábinou, teraz pripúšťa, že to je atraktívna tmavovláska Michaela Taschnerová, s ktorou sa ukázal na finále českej Miss.

​Účasť Jaromíra Soukupa po boku s atraktívnou kráskou v trblietavo zelenom outfite na finále súťaže českej Miss vzbudila veľkú pozornosť. Do svojho súkromia dával doteraz nahliadať len nerád, možno sa to ale zmení po tom, čo spustil podcast s názvom Show Jaromíra Soukupa. Láka na informácie zo súkromia, na otázky na telo aj bonusové videá z jeho života za päť eur mesačne. Na rovnakej platforme vysielajú svoj podcast Agáta a Ornella aj Hanychová. Majú mať až 6 tisíc sledovateľov a ich zárobky sú vraj až okolo 10 tisíc eur mesačne.

Ako inak, Agáta nenechala bez povšimnutia Soukupovo "rande" s atraktívnou ženou, ktorou je Michaela Taschnerová a so Soukupom sa poznajú údajne už od roku 2006. Boli kolegovia na Ministerstve školstva, kde bol vtedy Soukup námestníkom a Michaela hovorkyňou. Klebetilo sa, že spolu prežili románik, po ktorom musela Michaela opustiť ministerstvo a nastúpila ako hovorkyňa do jednej banky. Už vlani na jeseň sa ukázali na spoločnej večeri v centre Prahy, čo potvrdzujú aj fotografie. Soukup to ale komentovať nechcel. Aktuálne im to spolu ladilo TAKTO.

Soukup zhodnotil Miss aj vo svojej relácii:

Hanychová v jej podcaste zato nešetrila detailmi aj konšpiráciami: "Ja by som mu strašne priala, aby mu to s touto pani, čo má tri deti, vyšlo. Boli spolu chytení asi týždeň alebo štrnásť dní potom, čo sme sa rozišli, tak bohvie, či spolu neboli celú tú dobu." No vytiahla aj poriadny tromf z minulosti. "Oni sa poznajú strašne dlho, dokonca ju pozná aj môj súčasný manžel, nebudem hovoriť ako veľmi intímne... Chudák Jaromír, zas má dievča po Mírovi," nenechala si ujsť príležitosť na škodoradostnú provokáciu. Ornella na to len poznamenala, že "Praha je malá". No ozvala a samotná Michaela, ktorá akýkoľvek románik s Dopitom poprela a dokonca naznačila, že za tieto nepravdy zvažuje ťahať Agátu až na súd. 

Najčítanejšie