Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Samé nechutnosti! Seriálová Donna sa neštíti hovoriť ani o TAKÝCHTO intímnych detailoch!
Zdielať na

Samé nechutnosti! Seriálová Donna sa neštíti hovoriť ani o TAKÝCHTO intímnych detailoch!

Archívne video

Poslednú dobu sa herečka Tori Spelling (50) zveruje vo svojich podcastoch Missspelling skutočne s kadečím, dokonca aj s nechutnosťami a príhodami z jej súkromia. Nepáči sa to mnohým jej sledovateľom a niektorí jej vytýkajú, že tým chce len na seba upozorňovať. Po dlhých osemnástich rokov manželstva s Deanom McDermottom (57) požiadala 1. apríla o rozvod. Obaja však nemali problém hovoriť počas ich viacerých manželských kríz ani o veľmi intímnych záležitostiach.

​Hoci ako hlavný dôvod rozhodnutia Tori Spelling podať konečne žiadosť o rozvod manželstva s Deanom McDermottom mala byť jeho spoveď pre Daily Mail o tom, čo zlé sa dialo v ich vzťahu, ona sama na seba tiež prezradí všeličo. Len pár dní po tom, čo v jej podcaste priznala, že nie je schopná sa sama vyprázdňovať počas veľkej potreby, prezradila aj to, že sa raz vycikala do plienky svojho syna Beaua. Potrebovala vraj ísť na malú potrebu, keď sa dostala autom v LA do zápchy. "Uviazla som na 101, čo je tu naša najšialenejšia diaľnica," uviedla s tým, že vedela, že to nestihne domov.

Pokračovala skutočne intímnym priznaním, ako jej vtedy prišla vhod synova plienka. "Tak som siahla do svojej tašky a prosila Boha o pomoc. Prehrabala som ju a povedala som si aha, plienka!" opísala túto "osudovú" záchranu a hneď na to aj to, ako si dala plienku a vycikala sa do nej. Pochvaľovala si: "Naozaj sa to niekedy hodí, priatelia." Nie každý však bol týmto veľmi intímnym a pomerne nechutným príbehom nadšený, ako bolo vidieť z komentárov: "Ona tak zúfalo túži po pozornosti", či "Môže byť ešte odpornejšia?", alebo "Všetko, čo o sebe zverejňuje, je nechutné!!!"

Tí, čo si vypočuli predtým v jej podcaste Misspelling o jej návykoch počas toalety, to môžu len potvrdiť. "Úprimne povedané, stále nekakám sama. Už 18 rokov som nekakala, necikala sama. Najprv to bol Dean, potom deti. Beau tam pri mne stojí, pozerá a rozpráva sa so mnou," vyklebetila, ako to chodí u nich doma. "Myslím si, že tak lepšie spolupracujem s ľuďmi. Je to spoluzávislosť? Áno. V pohode," dodala spokojne. Ešte predtým vyvolalo u viacerých pohoršenie, keď zdieľala, že sa kúpe spolu so svojimi deťmi. S McDermottom majú Liama ​​​​(17), Stellu (15), Hattie (12), Finna (11) a Beaua (7). Tie porodila cisárskym rezom a pochválila sa, že preto má "ženské časti neporušené ako 14-ročné dievča". Zdá sa, že Tori skutočne nemá hranicu a nevie rozumne zvážiť, čo by si mala nechať pre seba. Alebo je to naschvál a cieľom je získavať si pozornosť za každú cenu...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Najčítanejšie